یک سوال داشتم دوستان
من داخله سامپم زئولیت و زغال اکتیو گذاشتم
میخاستم بدونم باید بذارم بمونه داخله سامپ یا خیر..
اخه بعضی از دوستان میگن اصلا اشتباه داخله اب شور زئولیت و زغال اکتیو باشه بعضی هام میگن جز ملزوماته اب شوره..
مرسی دوست عزیز
میگم ی سوال دیگه داشتم من داخله اورفلو رو پر از بیوبال کردم واسه باکتری سازی روشم الیاف گذاشتم ک صدای شُر شُر آب گرفته بشه...
میخاستم بدونم بیوبال ها مفیدن یا خیر اخه شنیدم ک درست نیست بیوبال رو در اورفلو قرار بدیم اخه اشغال اونجا جمع میشه و جلوی جریان اب رو میگیره و باعث بالا رفتن نیترات و نیتریت میشه....
بهترین راهش همینه که گفتم. ببین ارتفاع تانک 80. تو یه لوله به ارتفاع 70 سانت بگیر. یه زانویی 90 درجه هم بزار سرش. سر ورودی آب به سامپ هم اگه یه فلکه بذاری می تونی کامل صدا رو ببندی.
در ای روش که لوله بذاری بهترینه. حالا سرش یا سه راهی یا زانویی دیگه بستگی داره. من خودم زانویی گذاشتم. اگر باز هم صدا داشتی با زانویی من خودم یه روش ناگهانی پیدا کردم که الان گوشی ندارم. بعدا عکسش رو میذارم. فعلا قبله اینکه تاج بذاری روی تانک این کار رو انجام بده.
بیوبال هم علاوه بر اینکه آشغال ها روش میمونه و چربی و مواد دیگه رو هم تو خودش نگه میداره، بعد یه مدت باعث بهم زدن آب میشه.
تانک موفق آقای نوروزی رو نگاه کنید کلا همه مدیاها و بیوبالهاشون رو برداشتن.
سنگ زنده و رفرجیوم تمام کارهارو انجام میدن
سلام دوستان
من برگشتم سیستم رو یخورده قوی تر کردم و چند تا سوال داشتم خوشحال میشم بتونید کمکم کنید
ی واتر پمپ 2500 لیتری گرفتم
ی اسمیکرم گرفتم مارک اسکیمز skimz زده برا 750 لیتر ج میده تانک من سایزش 450 لیتره
کسی از این اسمیکر اطلاعاتی داره ک کاراییش چطوره مارک خوبی هست یا نه
چند تا ماهی هم اذافه کردم
دوتا هر میت
ی عروس دریای ولی فقط شبا حرکت میکنه ک حاگیریه
ی پروانه انتن دار، دوستان باید چی بهش بدم بخوره؟
ی شاه بلنی
ی گابی زرد رنگه
و یکی مرجان شقایق سنگ، دوستان این شقایق سنگم داخله فروشگاه ک بود باز میکرد شاخکاشو ولی اینجا حدود ی سانت میاد بیرون دلیلش چیه؟
ی سومشم ی چیزی لجن مانند گرفته ک رنگش قهوه ای شده؟...
و سوال اخر آینه دوستان ک اسمیکر و روشناییم ک led هست رو چند ساعت در روز باید بذارم کار کنه؟
1)واتر پمپ مورد نیاز برای سیستم شما باید بین 3600 تا 4500 لیتر باشه
2)نگهداری از عروس دریایی شراط بسیار خاص به همراه جریان خاص نیاز داره و با توجه به اینکه شما نمی تونید شرایطش رو تامین کنید خریدنش اشتباهه
3)پروانه آنتن دار ریف سیف نیست در صورتی که تمایل به نگهداری از مرجان دارید بهتره داخل سیستم نباشه
4)در مورد شقایق سنگ نیاز به جریان متوسط و نورمتوسط داره.بهتره شما قبل از هر چیزی از توانایی سیستم نورتون و پارامترها اطمینان حاصل کنید بعد مرجان اضافه کنید
مطلب آخر اینکه سعی کنید تعداد زیاد موجودات رو یکباره به سیستم اضافه نکنید تا کنترل پارامترها رو از دست ندید
ویرایش توسط alijenab_r : 3rd December 2015 در ساعت 08:25 AM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)