تو حفره خروجی هم یک تیکه ابر (اسفنج) باید بزارید تا از خروج مدیا جلوگیری بشه
send by tapatalk
بهتره خروجی راکتور بایوپلت رو بدید به ورودی اسکیمر یه چیزی مثل عکس پایین:
![]()
باسلام برای هر 100 لیتر اب چند گرم مدیایی بیوپلت لازمه؟؟
فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
سلام بر دوستان
من هم اسکیمرم و هم بایو پلیتم ریف اختاپوسه مواد داخلشم تو جعبش به اندازه 400 داشت بعد از یک هفته 500 تای دیگه بهش اضافه کردم
الان سه هفته از راه اندازیش میگذره
هنوزم هیچ تغییری مشاهده نکردم
نیتراتم 50
فسفاتم صفر
اگه باید کاری بکنم لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز شما ۴۰۰گرم همون اول ریختید داخل راکتور بعد یه هفته دوباره ۵۰۰گرم بایوپلت ریختید،بایو پلت را باید کم کم به راکتور اضافه کرد وانواعی که من استفاده کردم هفته ای۵۰میل بوده..
فسفات گیرتون چیه ؟اگه فسفات گیر دارید و واقعا فسفاتتون صفر هست (که فکر نکنم واینجور که تو چندتا از نوشته هاتون معلومه تست سرایی که دارید جواب خوبی نمیده) پایین امدن فسفات ونیترات تو این روش بهم ارتباط داره ودر صورتی که فسفات صفر باشه نیترات بخوبی پایین نمیاد در ضمن فسفات نباید صفر باشه ونزدیک صفر باشه برای نگهداری از مرجانها نیازه.
سلام
ممنونم از راهنماییتون
من نمیدونستم که در صورتی که فسفات صفرباشه تاثیرات به نیترات کم میشود
من گرانول فسفات گیر شرکت continuum را داخل سامپ قرار دادم
می فرمایید که فسفات گیر را از سامپ خارج کنم
این که اول 400 ریختم وبعد از یک هفته 500 به توصیه فروشنده عمل کردم
ایشون می گفت که بعد از ریختن 500 گرم دوم حدود 35 تا 40 روز دیگه شاهدتاثیر ش خواهم بود
نکته دیگر اینکه می گفت متریال شرکت برایت ول جاذب است ولی متریال شرکت ریف اختاپوس باکتری ساز است و حجم متربال به مرور زمان ( حدود 9 ماه ) کم می شود که این مساله در بایو پلنت بنده مشهوده یعنی حجم متریال من حدودا 10 درصدی کم شده
ایشون می گفت که اسکیمر باید خرده متریالهاتو جمع کنه که این مساله برا ی من اتفاق نیفتاده ودر انتهای اسکیمر خرده های ریز حاصل از چرخش بایو پلنت دیده می شه
وقتی این مساله رو با فروشنده مطرح کردم گفت باید اسکیمری با حداقل 3 برابر لیتراژ تانکت می گرفتی ؟ که به دلیل کمبود فضای سامپ این امر امکان پذیر نبود
ایشون تاکید داشت که بایو پلنت نباید بیش از 3 ساعت خاموش باشه که در اینصورت حجم زیادی از باکتری به تانک تزریق می شه و به ریفها آسیب میرسه می گفت این توصیه شرکت ریف اختاپوسه ولی من تو سایتش این مطلب و ندیدم ؟؟؟ الله اعلم
ارادتمند
نوید
ویرایش توسط navidgh : 1st December 2015 در ساعت 11:06 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)