سلام
معمولا رکتورهایی که واتر پمپ قوی تری داره و همینطور ظرقیت بیشتر بدرد بایو میخوره
چون همونطور که دوست خوبم اشاره کردن نباید بهم بچسبن و براحتی در آب معلق باشن
سلام دوستان این مدیا کیفیتش خوب هست ?من از این دارم هرچی گشتم برایت ول پیدا نکردم البته الان خبر ندارم برایت ول امده یا نه ولی فقط این مدلی هست دماهه راکتورم و راه انداختم اول یک بسته از این مدیا ریختم بعد کم کم زیاد کردم الان دوبسته مدیا داخل راکتور من هست ولی هنوز تغییری مشاهده نکردم به نظرتون باید بیشتر میدیا بگیرم یا باید صبرکنم تا دوماه دیگه معلوم میشه
![]()
ویرایش توسط hashem_stark : 9th September 2015 در ساعت 03:40 PM
سلام
من نمیدونم ظرفیت تانک شما چقدره ولی یه لیتر مدیا باید کافی باشه و حتی اضافه هم هست که ممکنه باعث تولید سیانو بشه
تانک من حدود 500 لیتر با سامپه و شش ماه طول کشید سیستم بایوپلت به طور کامل جا افتاد و من یه بسته برایت ول گرفتیم با فربد و نصف کردیم با هم !
send by tapatalk
سلام تانک من 500 لیتره روی بسته نوشته برای دویست لیتر به نظرتون کمه یا زیاده ؟ ممنون
دوستان كسي ميتونه يه عكس از اين هوزينگ ها كه به عنوان بايو ازش استفاده كرديد بزاره البته با جزئيات
چون ميخوام درست كنم نميدونم ورودي و خروجي چجوري بايد باشه ؟
آيا بايد سر راه شيري بزارم كه شدت آب ورودي رو كنترل كنم ؟
ممنون
من با هوزینگ امتحان کردم خوشم نیومد خوب نشد رفتم یه راکتور خریدم هوزینگ و هم دادم دوستم بجای راکتور فسفات استفاده میکنهاون قدرتی که راکتور بایو باید داشته باشه رو نداشت خوب مدیاها رو جابجا نمیکرد خیلی هم جا گیر بودش و سنگین
![]()
دوست عزیز شما میتونید یه هوزینگ ۲۰اینجی با ورودی ۱/۲بگیرید ورفت وبرگشتش را عوض کنیدویه لوله بزنید وسط هوزینگ ،که اب از پایین بیاد واز بالا بیرون برهبهتره شیر بزارید که وقتی خواستید واتر پمپ را خاموش کنید موجب خالی شدن مدیاها نشود.
شما یه واتر پمپ۲۰۰۰لیتری بگیرید برای این هوزینگ مناسبه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)