ببخشید باز یه سوال دیگه واسه سیستمی که تازه می خواد راه اندازی بشه باید گذاشت سیکل کامل بشه بعد راه اندازی کرد؟؟؟ یا می شه موقع استارت اک بایوپلت رو هم راه اندازی کرد؟؟؟
کلا راکتورهارو از چه زمانی باید برای تانک های تازه راه اندازی شده باید استارت زد؟؟؟
شرمنده سولام زیاد شد.![]()
سلام
این یه تجربه جدیده و در ایران زیاد تجربه ای روش نیست ولی قاعدتا باید همینطور باشه ولی تاثیرش همونطوریکه دوستان گفتن تاثیرش روی فسفات کمتر از نیتراته و نمیشه گفت فسفات در حد مجاز بمونه
بهتره سیکل طی بشه بعد بایو پلت اضافه بشه ، راکتور فسفات رو از ابتدا میتونی راه اندازی کنی
دوست عزیز سو تفاهم نشه منظور من این بود که گردش آب زیاد باعث میشه جریان مناسب تری در اختیار اسکیمر قرار بگیره و احتمال جمع کردن باکتریها توسط اسکیمر افزایش پیدا میکنه، تانک خود من 420 لیتریه با یه اسکیمر ماکرو 250 قدیمی و دو تا لوله خروجی 3 و موجساز 1500 و 1000 سیو. حدود یه سالی میشه که دارم شکر استفاده می کنم و ریفها هم مشکلی ندارن
ذغال اکتیو رو بدون راکتور هم میشه استفاده کرد
حتما احتیاج به هزینه و تهیه این همه راکتور نیست
همه چی بستگی به بایو لود تانک داره اگه بایولود سنگین نباشه و رف قوی داشته باشین gfo رو هم میشه در نظر نگرفت
ولی اینم در نظر بگیرین بایوپلت بدون اسکیمر قوی کارایی نداره و تاثیرش بر عکسه
سلام عرض شد ببخشید من یه تانک 480 لیتری دارم با سامپ و رف نزدیک 600 لیتری میشه و یه اسکیمر jns مدل c1 دارم به نظرتون با این اسکیمر میشه بایوپلت وصل کرد به مشکل نمیخورم ممنون
سلام دوستان ببخیشد من یه سوال دارم لطفا میشه راهنمایی کنید چه راکتوری و چه مدلی برای بایوپلیت خوبه هرمغازه داری یه مدل و میگه که بعضیهاش اصلا بایوپلیت نیست بایو زولیتهنمونه دست سازش هم هست لطفا بگی چه مدل های خوبه ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)