سلام
علاوه بر غذاهایی که دوستان گفتن میتونید اینا رو هم بدید.
شما میتونید میوه و سبزیجاتی مثل : کلم بروکلی ،نخود فرنگی ، لوبیا سبز ، انواع توت ، کدو ، شوید، تره ، گلابی ، اناناس ، نارگیل رو به طوطیتون بدید.
میتونید هفته ایی 1-2 بار براش برنج پخته بدون روغن و نمک ، و ماکارونی یا پاستا پخته بدون رو غن و نمک بذارید.
همینطور استخوان ران مرغ رو میتونید بپذید بدون ادویه و روغن و هفته ایی 1-2 بار بدید.
هفته ایی 1 بار هم میتونید تخم مرغ(همراه پوست) و سیب زمینی (متوسط ) رو اب پز کنید و مقدار 1/4 به طوطیتون بدید.
همینطور که دوستا گفتن منم میگم که نذارید غذاییشس یکنواخت بشه و از همین الان متنوع براش بذارید که دلش رو نزنه و دچار بد غذایی بشه.
با تشکر از اقای اژیده
.خیار سبز و گوجه سبز بهش ندادم اصلا میوه نمیخوره سیبم نمیخوره
جاشم سرد نیست
حال عمومیش کسل هست چرتم میزنه اما پرهای پشت گردنشو پف نمیده
استرش شدید از صاحب قبلیش جدا شده
غذا فقط تخمه و پسته و بادام کوهی میخوره کاغذم خورد میکنه دیشب یک صفحه کاغذ خرد کرد
حمام نبردمش اما میخواهخم ببرمش چون خیلی پرز داره و خیلی روی قفس گوشه خیلی بال میزنه انگار میخواد بپره اما بالاش کوتاه هست
سینه اش صاف هست توخالی نیست عکسشو انداختم چنتا پست قبل صفحه ***
صاحب قبلیش میگه فلفل تند میخوره بهش بدم یا واسش خطرناک هست؟
من این کاسکو رو جدید گرفتم 3 روز هست دیشب دقت کردم ابکی بودن دستشویی خیلی کمتر شده شده مثل کاسکو سابقم اما سبزیش بیشتره فکر کنم فشار و استرسی بوده که بهش وارد شده حالا مشکلی که هست این هست که اصلا صدا توش در نمیاد نه حرف میزنه نه چیزی صاحبش میگفت میگه اقا اما هیچی نمیگه و خیلی پرخاشگر شده روز اول تو قفس میگذاشت نازش کنم اما الان دستم تا بهش بخوره برمیگرده که گاز بگیره
میوه نمیخوره ووقتی هم میاد بیرون اصلا نمیخواهد بره داخل باید با زور بکنمش داخل چیکارش کنم ؟
صاحب قبلیش میگه همش دور خونه ازاد بوده
راستی نوکش خیلی خط های سفید داره واسه چی هست حالا یک عکس با دوربین حرفه ای ازش میگیرم که دقیق بیفته
علي جان سلام فكر كنم اين سوال رو از آقاي آژيده پرسيدي فكر كردم بد نباشه يه چيزهايي رو اينجا بزارم اين كه ميگي مدفوعش داره خوب ميشه نشونه خيلي خوبييه يعني وضع عموميش داره بهتر ميشه اما راجع به بيقراري هاش بابا انصاف داشته باش آدم هم كه وارد يك محيط جديد ميشه كمي طول ميكشه كه با محيط و افراد جديد آشنا بشه براي برقراري ارتباط باهاش خيلي عجلهنكن خيلي هم تو فشار نزارش چون ممكنه جواب عكس بده و از شما بترسه اون الان شبيه يه بچه ميمونه كه از خانوادش جدا شده و به افراد جديدي داده شده در مورد فلفل تند بهتره كه بهش ندي چون تنها خاصيتي كه داره تحريك سيستم گوارشي اون هستش همين و بس سعي كن داخل خونه چند نفري دورش هجوم نياريد تا به محيط جدييش عادت بكنه مطمئن باش بعد از 2 الي 3 روز خوب ميشه خجالتش هم كه بريزه دوباره حرف ميزنه
خواستم ليست غذاهايي رو كه به عسل ميدم براتون بزارم:smile (22):
استخوان ران مرغ پخته شده بدون نمك و ادويه (هفت هاي 1 عدد)
تخمه( هر صبح ظرفش رو تا نصفه براش پر ميكنم)
پسته شامي(روزي 3 عدد حد اكثر )
انواع خشك بار خام (بادام ، پسته ،...)
انواع حبوبات پخته شده البته بايد به صورت تقريبا نيمه گرم بديد يعني نبادي سرد باشه
سيب
توت سفيد( من خودم يه شاخه درخت توت رو كندم همون طوري با برگ و توت بهش دادم البته قبلش تميز شستمشون خيلي كيف كرد)
توت فرنگي
فلفل دلمه ( سعي ميكنم از همه رنگ بهش بدم)
سلام.دوستان اگه ممکنه لطف کنید ساعت خوابیدن شب و پا شدن صبح کاسکوتون رو بگید و اینکه خودتون معمولا کاور رو کی روی قفس می کشید و کی بر می دارید.
چون من حس می کنم تی تی شدیدا کمبود خواب داره.چون غیر پنج شش باری که استارت سر و صدا و سوت کشیدن و بازی با اسباب بازی و قفس نوردی رو می زنه و حدود نیم ساعت هر بار طول می کشه بقیشو میاد کف قفس چرت می زنه.
هیچ علائمی هم از بیماری نداره و تو اون مدت بسیار سرحال وقبراقه.
ممنون
سلام
خیلی خوبه که این را براش تهیه کردید
پسته شامی را از روزی سه عدد به روزی یک عدد کاهش بدهید خصوصا اگر در طول روز سایر خشکبار را بهش می دهید در بین خشکبار هم بهتره که بادام را کمتر استفاده کنید یا اینکه اصلا استفاده نکنیدت کلا در دادن خشکبار به طوطی احتیاط کنید به شدت باعث تجمع چربی میشه خصوصا در طوطیهای قفسی که میزان پرواز کردن بسیار کمتر از طوطی های آزاد در طبیعت است ...
طوطی تون خوبی داره امیدوارم که همیشه با نشاط باشه ...(البته در مورد توت نظری ندارم )
سلام
دوست عزیز طوطی ها به ده الی دوازده ساعت خواب شبانه نیاز دارند... شما با توجه به زمان بندی زندگی خودت این ساعت را تنظیم کن یک نفر ممکنه از ده شب پارچه بکشه روی قفس طوطی تا 10 صبح یا 8 صبح ... یه نفر ممکنه از 9 شب پارچه بکشه روی قفس طوطی ...
خواب کافی طول عمر پرنده را افزایش میده یکی از دلایلی که میگیم از پارچه برای تنظیم ساعت خواب طوطی استفاده کنید همین است اگر مشکل طوطی شما از کمبود خواب باشه بعد از یک مدت برطرف میشه اما معمولا علائم کم خوابی در طوطی ها این حالتی که طوطی شما داره نیست ... کف قفس رفتن اگر از بیماری خاصی نباشه معمولا نشانه ترس هست .. چه مدته که این کار را انجام میده ؟ آیا جدیدا این کار را می کنه یا از اول اینطوری بوده ؟ چند ساعت از روز را کف قفس چرت میزنه؟
سلام به همه دوستان امیدوارم حال طوطیهای همتون خوب باشه
راستش تیکو یه مدته یاد گرفته بوس کنه البته وقتی که میلش باشه و بخواد جلب توجه کنه بیشتر حرف گوش میکنه مخصوصا صبحها تا میگم بوسم میکنه اما عصرها نه زیاد
حالا این پسر ما جای حرف زدن صدای ماشینهای ساختمانی که تو کوچمون دارن ساختمون میسازن و در میاره مثل استارت کمپرسور بیل مکانیکی کامیون امروز صبح قشنگ صدای استارت کمپرسور در میاورد!!!
به نظرتون اینکه اینجوری تقلید صدا یاد گرفته اگه واسش صدا ظبط کنم بزارم تاثیر پذیریش بیشتر نمیشه؟ زودتر به حرف نمیاد؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)