سلام دوستان
طوطیم فکر کنم مریض شده
کمی میلرزه و بیحال شده چیکار کنم؟
اما وقتی میرم طرفش حالش خوب میشه هنوز گاز میگیره اما غذا از دستم میگیره و میخوره
سلام دوستان
طوطیم فکر کنم مریض شده
کمی میلرزه و بیحال شده چیکار کنم؟
اما وقتی میرم طرفش حالش خوب میشه هنوز گاز میگیره اما غذا از دستم میگیره و میخوره
نمیشه قاطعانه گفت چرا ولی میشه چند تا احتمال داد
1.ممکنه ناشی از اختلالات عصبی باشه.به طوطیتون توجه بیشتری کنید و اسباب بازی و لوازم بازی بیشتری براش مهیا کنید
زمان بیشتری رو باهاش سپری کنید و ...
2.ممکنه ناشی از بلوغ جنسی و فصل باشه
تو این فصل رفتار های قلمرو طلبی و جفت یابیشون تشدید میشه
با تشکر
سلام اين كه ميگي ميلرزه شايد بهش استرس وارد شده بخاطر همون هم بيحاله و هم ميلرزه چون من خودم يه كاسكو به اسم عسل دارم كه يه 24 ساعت اين طوري بود تازه اسهال ضعيف هم داشت بعد فهميدم مهمون غريبه داشتيم اين طوري شده بعد از 1 روز كاملا سرحال شد نگران نباش فقط مدام چك كن كه اسهال نداشته باشه چون خيلي مهمه تازه عسل من وحشي هستش 1 ماهه كه آوردمش
دوست من
کاسکوم اسهال هم داره دستشوییش ابکی هست راستی خودشو خیلی میخارونه میتونم حمامش ببرم؟
سلام
مدفوع آبکی یا اصطلاحا اسهال به خودی خود و در حالت کلی بیماری نیست بلکه یک علامته
با توجه به اینکه طوطی شما جوجه نیست احتمال اینکه مشکلتون حاد باشه کمه
1.اگر طوطی آب یا غذا و میوه آبکی بخوره طبیعتا آب دفع میکنه. غذاییش چی بوده قبل از اینکه اسهال بشه؟؟میوه هایی مثل گوجه سبز و خیار و ... هم تشدید میکنن این حالت رو
2.آیا جاش سرد نشده؟؟اگر جاش سرد بشه یا در معرض باد سرد یا خنک قرار بگیره سرما میخوره...
3.حال عمومیش چطوره؟کسل شده؟گوشه گیر شده؟زیاد چرت میزنه؟آیا پر های پشت گردنش رو پف میده؟
4.در معرض استرس شدید نبوده؟استرس خودش یکی از عوامل بروز این مشکله
5.غذا خوب میخوره یا غذاش کم شده؟
6.آیا جدیدا حمام نبردینش؟
7.سینش تو پره یا لاغر شده و جناق سینش داره مشخص میشه؟؟
اینا رو سریعا جواب بدید ...
با تشکر
آژیده
تا وقتي بهتر نشده بهتره كه حمامش نكني البته نظر منه چون خود حمام كردن كمي استرس وارد ميكنه ضمنا بايد ببيني بقيه علايمي كه آقاي آژيده گفت رو داره يا نه اگه نه تا 1 روز هر 2 الي 3 ساعت روزنامه كف قفسش رو عوض كن ببين وضعيت اسهالش چه جوري هستش اگه رو به بهبود بود كه از استرسه اگه ادامه داربود بايد با يه فرد خبره مشورت بكني ضمنا مدفوع طوطي همراه باكمي آب هست اگه نشه سبز و سفيدش رو تشخيص داد ميشه اسهال اشتباه نگيريد
سلام دوستان.فردا دوهفته میشه که تی تی پیش ماست.تو این مدت غیر تخمه ، حبوبات پخته شده وسیب رومعمولا می خوره..یه بار هم توت فرنگی.
به نظرتون غذای خواص دیگه ای هست که شروع کنم پیشش بذارم تا کم کم عادت کنه؟ممنون
سلام به دوست خوبمون آقا ياسر، تو ميتوني از سبزيجات اسفناج،هويج وجعفري بهش بدي كه ويتامينa داره و يكي از ويتامين هاي ضروري براي طوطيه
از خشكبار گردو،بادام زميني، انجير خشك وتوت خشك بده وسعي كن تخمه كم بدي
ميوه جات ميتوني علاوه بر سيب پرتقال، نارنگي توت فرنگي بهش بدي
ولي كاهو و خيار بهش نده چون اسهال ميگيره
و مورد آخر اينكه مواظب باش كه زياد از حد اونو لوس نكني كه نيازش به تو با اسباب بازي ها و خوراكيها جبران بشه (مثل دوستمون كه در صفحات قبل از اين بابت ناراحت بود):53:
البته اين نظر منه اساتيد بايد نظر نهايي رو بدن:smile (135):
سلام ياسر جان تي تي اسم خيلي قشنگيه تبريك ميگم اسم كاسكوي من عسله علاوه بر چيزهايي كه دوستان گفتن عسل من فلفل دلمه خيلي دوست داره و من بهش ميدم ولي سعي كن همه غذاهارو هر روز بهش ندي چون براش عادي ميشه و دلشو ميزنه اونوقت يه مدتي ممكنه اون غذا رو نخوره اگه از دستت غذا ميگيره خيلي خوبه عسل من وحشيه تازه 1 ماهه كه آوردمش چند روزي هستش از دستم غذا ميگيره سعي ميكنم همه چي رو با دست بهش بدم البته هر صبح جاي تخمش رو پر ميكنم:smile (268):
تكليف پرهايي كه از ريشه مي افته و اونهايي كه ميشكنه يا قيچي ميشه چي هستش ؟ آيا دوباره در مياد؟ چقدر طول ميكشه؟:smile (198):
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)