سلام
مبارک باشه ، من خیلی دنبال این صحنه بودم تو تانک خودم ولی متاسفانه نشد خیلی صحنه جالب و متحیجی هستش
امیدوارم برات بمونن
ارادت
Send by tapatalk
سلام
مبارک باشه ، من خیلی دنبال این صحنه بودم تو تانک خودم ولی متاسفانه نشد خیلی صحنه جالب و متحیجی هستش
امیدوارم برات بمونن
ارادت
Send by tapatalk
بعد از حدود 6یا 7 روز که از بدن والدین استفاده میکردند کم کم اولین ارتمیا رو براشون شروع کردم که البته اول از ارتمیای 30گرمی شرکت اوشن نوتریشن استفاده میکردم دارای درصد هچ بالا ولی مقرون به صرفه نبود!! در طول این مدت لاروها به طور متناوب از والدین استفاده میکردند منتهی نکته جالب این بود که بعضی وقتها یکی از والدین رو بیشتر به اون یکی ترجیح میدادند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!در این مدت زیاد ارتمیا رو تحویل نگرفتند ولی کم کم بهش عادت کردندو منم بصورت وعده های کوچک درست در جایی که والدین قرار داشتند ارتمیاهارو رها میکردم و اونها هم با ولع زیاد میل میکردند و جالب بود که شما رشدشان رو به عینه مشاهده میکردید
تعدادی فیلم :
اوائل کار
یک روز مشاهده کردم که دیسکس ماده بسیار عصبی و حالتهای غیر عادی از خودش نشان میداد و با دیسکس نر درگیر شده و همچنین یک روز من میزان زیادی سیفون کردم و این ها کمی استرس گرفتند به هر حال چاره را در گذاشتن توری دانسته و ماده را در توری قرار دادم و بچه ها بین توری برای تغذیه بین والدین جابجا میشدند
ادامه دارد....................................
ویرایش توسط B@B@K : 21st September 2015 در ساعت 10:11 AM
ویرایش توسط B@B@K : 21st September 2015 در ساعت 11:38 PM
سلام
استاد تبریک میگم. واقعن لذت بردم.
البته این کار شما با وجود سالها تجربه و ممارست در این زمینه ، اصلن دور از ذهن نیست.
ممنون که این صحنه های زیبا را به اشتراک گذاشتین.
موفق باشید.
ادامه دارد.........................................
ویرایش توسط B@B@K : 22nd September 2015 در ساعت 12:33 PM
بابک جان بسیار لذت بردم
از شما غیر از این هم انتظار نمیرفت
خوش باشی
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)