یه عکس جدید از طوطی تون بذارید که چک کنم . مشکلی تو مدفوعش ندیدین ؟ یا تو پروازش ؟ کلا موارد غیر عادی ندیدین ازش ؟ دکتر بردینش ؟
در مورد پرکنی طوطی شما بازم نیاز به عکس هست . اما من فکر میکنم تو لکه طوطی شما .. و پرها رو بعد از اینکه میفتن ، خراب میکنه . که در اینصورت شرایط طوطی شما با طوطی آقا منصور متفاوته و شما نیازی به اصلاح پر ندارید . یه فرآیند طبیعی هست که باید طی بشه . عکس از پرهایی که افتاده و خود طوطی برام بذارید ..
سلام به دوستان عزیز. آیا جگر کباب شده برای کاسکو مجاز هست یا نه؟ اگر هست بی نمک باشه یا بی نمک؟ و آیا موز هم مجازه؟
سلام . موز که مجازه اما درمورد جگر مطمئن نيستم . با توجه به منابع داخلي :
" جگر سياه که همان کبد مى باشد، داراى پروتئين فراوانى در حد گوشت قرمز است. مقدار چربى آن اندک بوده ولى ميزان کلسترولش بيش از دو برابر گوشت قرمز کم چربى مى باشد."
هموطور که چند روز پيش در مورد گوشت يکي از دوستان سوال کرده بود و گفتم که جز غذاهاي مجاز هست اما به دليل پروتئين بالا ، چربي و کلسترول بايد به طور مديريت شده مصرف بشه مثلا ماهي يه بار . در مورد جگر هم همين رو ميتونم با اين تفاوت که ميزان کلسترولش خيلي بيشتر از گوشت قرمز هست و براي طوطي اين مقدار ممکنه مضر باشه . علاوه بر اين سرشار از آهن و ويتامين A هست که در صورت مصرف زياد امکان مسموميت وجود داره . در جاي ديگه اي گفته شده :
" يکى از نقش هاى عمده جگر در بدن ، سوزاندن، مصرف کردن و زهرزدايى آميزه هاى (ترکيبات) شيميايى است. از همين رو، امکان دارد جگر، پس مانده هاى پادزيست ها (آنتى بيوتيک ها) و ساير داروهايى را که به حيوانات گوشتى داده مى شود و همچنين سموم زيست محيطى را در خود پنهان سازد. به اين دليل است که برخى پزشکان با خوردن مرتب جگر مخالفت مى ورزند."
من با اين حساب خيلي جرات نميکنم به طوطيم جگر بدم .. مگر به اندازه خيلي کم .اگه جثه طوطي رو با جثه يه انسان مقايسه کنيم ، خيلي کوچيکتر هست ، پس وقتي ميگم مقدار کم، طبق صحبت هاي يه دکتر دامپزشک مقدار کم از يه غذا براي طوطي ، به اندازه سر طوطي نيست به اندازه چشم طوطيه
ديگه تصميم با شماست
دوستان ديگه اگه اطلاعات بيشتري داشته باشن حتما ميگن
طوطی من پرهای قاصدکی شو میکنه توی دهنش ولی کاری به پرهای دیگش نداره مشکلش خودم بیشتر احتمال میدم به خاطر تابستان و پر ریزی کاسکو ه باشه ان سول را بیشتر بری کاسکوی کنگو میپرسم اون پرکنی داره و پرهای قشنگششو میکن مخصوصا پرهای قرمز دمش به احنمال زیاد پرکن کاسکو من پریزی دز فصل تابستونه چون خوبکه دقت کردم دیدم د هنگام پرارایی پرهاش را نمیکنه ولی ریشه ی بعضی پرهاش اونقدر شله که میفته ولی در مورد "بهادر "اسم کاسکوی کنگو هست ا پرهاش را میکنه مخصوصا پر های قشنگ قرمزش را بعد دستش میگره و میجوه عکس ی نمونه از پرهاش را میفرستم من دوتاشون را دکتر بردم فلفلی اینطور که دکتر گفت فقط مشکل لاغری داره و بهادر مشکل چاقی داره و باید تخمه بهش ندم نه من توی فلفلی مشکلی ندیدم فقط الان که دقت کردم دیدم پر ریزیه که طبیعیه .
این عکس پره بهادره که کنده
http://up.parsipet.ir/uploads/ArcSoft-Image22.jpg
اینم یه عکس دیگه
http://up.parsipet.ir/uploads/ArcSoft-Image23.jpg
بقیه ی پهاش را دور ریختم
سلام بازم من اومدم با مشکل رو دست اوردن الان شاید نزدیک یک ماه میشه طوطی من نیمه دستی شده
قبلا خیلی راحت تو قفس جفت پاهاشو رو دستم میزاشت وقتی تخمه جلوش میگرفتم ولی از وقتی از قفس خارجش کردم و یک گشتی با هم زدیم دیگه حاضر نشد جفت پاهاشو رو دستم بزاره بخاطر همین از اون روز به بعد به زور از قفس خارجش میکردم یعنی وقتی پا اولش رو دستم بود بلندش میکردم بالا و با انگشتم اون یکی پا که رو چوب نشیمن هستش رو بلند میکردم و از قفس خارجش میکردم یک اتاق دیگه میبردمش و کلی تخمه بهش میدادم و دوباره میزاشتم بالا قفس باز کلی تخمه بهش میدادم( گفتم شاید فک کنه اگه رو دستم بیاد کلی جاییزه گیرش میاد ) خلاصه هنوز درگیرم با طوطیم و به زور رو دستم میارمش ولی وقتی رو دستم بیاد دیگه تکون نمیخوره یعنی از دستم نمیپره حتی اگ به زور خارجش کنم امروز باز خواستم بازی نردبون باهاش تمرین کنم که متاسفانه باز همکاری نکرد منم واسه اولین بار بردمش طبقه پایین پیش خانواده گفتم شاید بیشتر بگرده و کلی ادم بیبنه بهتر راه میاد اتاق طوطی ها دیگه هم بردمش از دور بقیه طوطی هامو هم دیدم وقتی پیش خانواده بودیم کلی واسمون سوت زد تو گلویی سلام میگفت حتی رو دستم پر پر میزد مث قتی رو قفسه و خستگی در میکنه خودشو تکون میداد خلاصه اصلا ترسی از من و دست من نداره کلا مشخصه ولی با این همه وجود حاضر نمیشه رو دستم بیاد باید به زور رو دستم بیارمش و یکهو بلندش کنم هیچ راهی نیس این طوطیه ما خوشش بیاد از رو دست اومدن؟
ببخش وقتی پست میزارم کلی توضیح میدم بخاطر اینه شرایطم کاملا واضخ باشه و خوب بتونید راهنماییم کنید.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)