من منظورم این کار ببینم کار درستی هست یا باعث خرابی میشه؟
![]()
من منظورم این کار ببینم کار درستی هست یا باعث خرابی میشه؟
![]()
موردی بود که من باید بهتون میگفتم وشما مختارید.
آقا ممنون بابت راهنمایی شما بابت هزینه مساله ای نداره من میخوام با این روش به نتیجه برسم و فقط 3 عدد ماهی دارم...بابت ارتفاع هم 50 هست حواسم نبود و آبگیری 45سانت....منظور من تابوندن نور خورشید نبود....منظورم نور بتابونم با ال ای دی هایی که دارم به فیلتر سطلیم منظورم این بود.... فعلا همین هستش من توی پلنت 8 ماهی یک بار اونم با آب آکواریوم فیلترم تمیز میکردم....
مدیا ها باید در جای کم نور تا تاریک باشه ,برای همین هست که اکثر فیلتر سطلیها بدنه ای کدر دارند,ونباید شما نوربهش بتابانید
ممنونم که گفتین الان یک روز که نور تابیده شده به فیلتر سطلی کلی موجودات ریز و سفید اون قسمت تکون میخورن؟اینا موجودات مفید هستن یا نه.....من گفتم ببین این کار عمل رفریجیوم انجام نمیده توی محیط بسته؟بازم ممنون
همونطور که دوست خویم گفتند نباید به مدیاها نور بتابه چون باعث انواع جلبک میشه
معمولا تانکهایی که رفیجیوم دارن از تابش نور به قسمتهای دیگه سامپ جلو گیری میکنن
ممنونم مرسی نور قطع کردم .... خواستم این روش تست کنم خب بگذریم...هر چی باشه شما و دوستان توی این کار تجربه بیشتری دارید.....بازم ممنونم
راستی برای سیفون هم نمک آکوامدیک گرفتم به نظرتون خوبه؟
ویرایش توسط flowerhorn : 29th June 2015 در ساعت 07:18 PM
سلام به همه دوستان این دلقکم هم توی شقایق بابل رفت بالاخره.....دیروز سیفون زدم و کمی چیدمانش عوض کردم به نظرتون بهترین لجن خوار و تمیز کننده از کدوم خانواده ماهی ها هستش....ممنون میشم راهنمایی کنید و الان حدود 3 عدد ماهی دارم و یه شقایق موکتی و یه شقایق بابل و کرم لوله ای.....میتونم ماهی دیگه ای داشته باشم یا کافیه؟
![]()
شما اگر بتونی پارامترهات رو کنترل کنی میتونی مرجانهای در سایز خیلی کوچیک و در حد تانکت بگیری. ولی ماهی دیگه پیشنهاد نمیکنم. فقط بازم تاکید میکنم اگر در اون حدی هستید که بتونید پارامترها رو کنترل کنید. چون همیشه میگن تانک نانو برا حرفه ای هاست و نگهداریش مشکل تر از تانکای بزرگه. دلیلشم اینه که تو حجم آب کم تانک نانو شرایط خیلی سریع به هم میریزه. ولی تو تانک بزرگ یواش یواش به هم میریزه و وقت برا حل مشکل بیشتره. در مورد بهترین تمیز کننده هم شاه بلنی بهترینه. ولی بعد از یه مدت که غذاخور شد دیگه روش حساب نکنین. خیلی هم بامزست ولی رنگ و رو نداره. برای تمیز شدن شن هم گابی خال نارنجی. بجا شاه بلنی یک درجه تنبل تر ولی زیبا تر بلنی دورنگ هست. موفق باشید.
شما اگر بتونی پارامترهات رو کنترل کنی میتونی مرجانهای در سایز خیلی کوچیک و در حد تانکت بگیری. ولی ماهی دیگه پیشنهاد نمیکنم. فقط بازم تاکید میکنم اگر در اون حدی هستید که بتونید پارامترها رو کنترل کنید. چون همیشه میگن تانک نانو برا حرفه ای هاست و نگهداریش مشکل تر از تانکای بزرگه. دلیلشم اینه که تو حجم آب کم تانک نانو شرایط خیلی سریع به هم میریزه. ولی تو تانک بزرگ یواش یواش به هم میریزه و وقت برا حل مشکل بیشتره. در مورد بهترین تمیز کننده هم شاه بلنی بهترینه. ولی بعد از یه مدت که غذاخور شد دیگه روش حساب نکنین. خیلی هم بامزست ولی رنگ و رو نداره. برای تمیز شدن شن هم گابی خال نارنجی. بجا شاه بلنی یک درجه تنبل تر ولی زیبا تر بلنی دورنگ هست. موفق باشید.
سلام ممنونم دوست خوبم امیدوارم در کنار شما یاد بگیرم کنترل پارامترهای آب.....فعلا با اینا سر میکنم و دیگه ماهی اضافه نمیکنم....ولی امروز خیلی حالم گرفته شد یه بلنی گرفتم حدود 2 بند بود 15000 تومان اما بعد از آب به آب شدن نمیدونم چرا رفت توی شقایق موکتی و خورده شد....پولش واسم مهم نبود دلم خیلی سوخت واسش....پس به این نتیجه میرسیم نمیشه با این موکتی بلنی نگه داشت....شقایق هم هفته ای دوبار میگو میدم.....راهکاری شما سراغ ندارید ممنون میشم بگین....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.