سلام دوستان
فکر می کنم آقا گفتند که کاسکو بایستی مقلد شود ، عسل این طوری شده صدای زنگ ساعت را طوری تقلید می کنه که بار اول من فکر کردم ساعتم داره زنگ می زنه و حالا اصلا به صدای این زنگ اعتماد ندارم ، حتی صدای گوشی موبایل را هم همینطور
بعداز ظهرها که داره شیطنت می کنه و سر و صدا در می آورد یک چیزایی مثل غر غر کردن زیر لب آدمها که یواش یک چیزی را با خودش می گن ، از خودش در می آورد هر چی توجه می کنم نمی توانم بفهمم چی می گه اما اطرافیان کلمات بیا ، شاپور ، بابا را می شنوند
نمی دونم خوم از بس هیجان دارم متوجه نمی شوم

(شوخی کردم نیاین بزنین تو سرم ) دوست عزیز لطفا اگه در موردی که قبلا صحبت شده اظهار نظر میشه یا ادامه صحبت بهتره که با نقل قول بیان بشه که بچه ها مخصوصا تازه واردا که در جریان نیستن متوجه بشن یکم هم با توضیحات شفاف باشه سوال شما یکم گنگه

).روزی چند بار اینکارو انجام میدم و کم کم فاصلمو باهاش کم می کنم.وقتی اینکارو میکنم با کنجکاوی نگام میکنه .آخرشم که میبینم ترسش ریخته و خودشم دوست داره امتحانش کنه اروم میبرم سمت منقارش ولی فقط یه لحظه.بعد دوباره اینکارو تکرار می کنم .من نتیجه گرفتم شاید شما هم بتونی اینکارو انجام بدی.حالا من حتما اون کلیپو میزارم تا همه ببینن.ببخشیدا من همش کلیپ میذارم .آخه فکر میکنم تصویری خیلی بهتره .این نظر من بود .اگه اشتباه میکنم معذرت می خوام.