با سلام
دوست عزیز شما هفته ای 10 درصد اب رو سیفون کن دیگه هیچ نیازی به استفاده از هیچ املاهی نیست.من خودم با این کار کولی از هزینه های اضافی کم کردم.چون با سیفون تمام هملاح همراه نمک وارد اب میشه.نتیجه این کار من نگه داشتن فسفات 0 برای همیشه و داشتن حداقل نیترات و سر حال بودن ریف ها بوده.
سلام مییثم جان
شما تی دی اسو صفر کن با رزین مشکل دیاتوم و فسفات حل میشه الان داری دستی فسفاتو وارد تانک میکنی با سیفون زدن
تو مدیا ها هم قوی ترین مدیا فروکسی فوس هست که تو کل دنیا رو تانکای حرفه ای استفاده میشه
اون سه موری که نام بردی هم تو نوع جذب و موادی که مدیا ازش ساخته شدن فرق میکنن
فسفات ار که اصلا افتضاحه اکسترا فوس هم به نظرم کار زیاد جالبی انجام نمیده
اما فروکسی فوس حرف نداره فکر کنم 300 گرمش هم 50 60 تومنه که با توجه به بایولود تانک اگه زیاد نباشه و سیفون منظم هم داشت باشی هر 3 هفته تا یک ماه 50 تا 75 گرم برای حجم تانکت کافیه
فقط به نظر من قبل تهیه هر مدیایی تی دی اس رو صفر کن.تی دی اس صفر معجزه میکنه و خیلی از مشکلات حل میشه
موفق باشی
ویرایش توسط farbodb : 4th March 2015 در ساعت 05:46 PM
بله تو سامپ هم کارایی داره جایی که جریان اب متوسط هست و تو مسیر حرکت اب باشه و هر هفته کیسه اونو بچرخونی که جا ب جا شه
راکتور مدیا فقط کارایی مدیارو بالا میبره یه چیز 100 درصد نیست هرچند درست کردن یه چیزی که فقط برا فروکسی فوس باشه کار سختی نیست حتی با یه شیشه نوشاه میشه اگه نمیخوای هزینه کنی
ار او تو بهترین حالت تی دی اس رو به 7 میرسونه باقیشو باید با یه کارتریج رزین میکس بد صفر کنی
من یه تانک نانو دارم برای کارای تحقیقاتیمه از وقتی با اب شهر اب تبخیری رو جبران کردن و سیستم ار او رو قطع کردم شروع کرده به دیاتوم و سیانو زدن
البته این یه مورد فقط دلیل زدن دیاتوم نیست ولی تو تانک نانو من نسبت به قبل چیزی تغییر نکرده جز تعویض اب به جای تی دی اس صفر از اب لوله کشی استفاده کردم قبل اون اصلا مشکل نداشت با اب تی دی اس صفر
تو کل دنیا وقتی تی دی اس از صفر به یک میاد سریع رزین رو عوض میکنن اونم به دلیل الودگی احتمالی که ممکنه وارد تانک شه یعنی وقتی یک شد اب دیگه خالص نیست پس ریسکه ریختنش تو تانک
ویرایش توسط farbodb : 4th March 2015 در ساعت 06:37 PM
فسفات ایکس فقط واسه فسفات هستش و واسه سیلیکات کارایی کافی رو نداره و سیلیکات ایکس به نسبت برای جذب فسفات و سیلیکات بهتر عمل میکنه
حالا بازهم تجربیات دوستان رو بخون و همه رو دسته بندی کن خودتم پرس و جو کن از فروشگاه های معتبر تا به نتیجه کلی برسی تا بتونی نتیجه مطلوب رو کسب کنی
در ضمن هر تانکی شرایط خاص خودش رو داره و نمیشه گفت همگی مثل هم هستن و مشکل فسفاتشون یکجور حل میشه، بازهم افراد باتجربه و خبره هستن که نظرات بهتر دارند برای مهار این مشکل
موفق باشید
سلام ، میثم داداش من تو وایبر هم بهت گفتم ، اگه از ابتدا اصولی و با صبر پیش بری هیچ موقع به مشکل بر نمیخوری ، بیشتر مشکلاتی که دوستان باهاش مواجه میشن ، نداشتنه تجربه کافی ، و یه مقدار عجله در راه اندازی و طی کردنه مراحله راه اندازی و بلاخره عجله در خرید ماهی و رعایت نکردنه اصوله وارد کردنه ماهی یعنی یهویی 10 تا ماهی بریزی تو آک ، هستش ،
تو سعی کن با سیفونه منظمه هفتگی ، با آبه تی دی اس صفر شرایطرو در کنترل داشته باشی ، اگه هر هفته سیفون انجام بدی و رفرجیومرو پراز گیاه بفرماید که بنده گیاهه اولیشو متقبل میشم ، و اسکیمرتم درست کارکنه ، و در تانکت یه گردشه آبه خوب و جریانه یکنواخت در بینه لایوراکات داشته باشی ، شک نکن بعد یه مدته کوتاه ، نه نیازی به مدیا پیدا میکنی و نه چیز دیگه ، فقط نسبته ماهی و ظرفیته آک و غذا دهی توجهه لازمرو بفرماید.
با همین نکاته کوچیک من الان هیچ مدیایی ندارم و پارامترهایه آک هم نرمال هستند ،
موفق و پیروز باشی ،
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)