نوار مسی رو بهتره با صدف غذا خورش کنید. ماندرین رو هم تخم آرتمیا بگیرید و هچ کنید بریزید تو آب زنده می مونه انشالله
نوار مسی رو بهتره با صدف غذا خورش کنید. ماندرین رو هم تخم آرتمیا بگیرید و هچ کنید بریزید تو آب زنده می مونه انشالله
همونطور که همه دوستان راهنمایی کردن برای غذاخور کردن و نگهداری از دو تا ماهی نوار مسی و ماندارین احتیاج به غذاهای متنوع دارین
برای نوار مسی به ترتیب از
صدف(حتما فریز باید بشه قبل دادن وگرنه ماهی رو مریض میکنه)
ارتمیا زنده
ارتمیا منجمد
استتفاده کنید
برای ماندارین هم سیست ارتمیا بگیرین و هچ کنید و با اون تغذیش کنید(البته اگه سایز ماندارینتون بزرگ باشه امکان خوردن گرانولم هست)
رفتار ماهیا اصلا قابل پیش بینی نیست سعی کنید غذاهای مختلف به مقدار کم استفاده کنید ببینید میلشون به چیه
والا تا میخوام برم سمت آکواریوم غذا بدم ماهی ها میرن تو لایوراک ها و غذا ها میره به سمت کف دیگه تو دید ماهی ها نیست و باعث میشه آب خراب بشه
سبدی چیزی نیست غذا ها رو داخلش بریزم تا به کف آکواریوم نره تا بعد از کنار رفتن من از آک ماهی ها بدون استرس بیان غذا بخورن ؟
سلام
دوست عزیز اول از همه تبریک میگم برای اینهمه سلیقه و حوصله ای که بخرج دادی برای ساخت تانکت
منم دقیقا میخوام تانک دومم رو سایز شما راه اندازی کنم که بعد از زدن تاپیک تاپیک زیبای شما رو دیدم
چند تا سوال دارم چون فردا میخوام شروع کنم
اول از همه شیشه رو از کجا تهیه کردی و الماس زدی؟
چقدر هزینه شیشه شدش؟
سریه قبلی که میخواستم شیشه بگیرم یادمه توی خیابونی سمت ***** بودش که فقط یک مغازه داشتش
اگر کمک کنی منم دقیقا میخوام همین تانک رو راه بندازم و تانک قبلیم رو منتقل کنم توی این جدیده البته با یسری تغییرات تقویتی
ممنون میشم راهنماییم کنی
دوستان از مدیا های فسفات گیر کدام برند و کدوم مدل از همه بهتر عمل میکنه ؟ هم برای آب شور میخوام هم برای آب شیرین
ممنون
xport-po4 خیلی گرونه
بقیه محصولات کارایی ندارن ؟
والا مشکل آب منطقه ای داریم سیفون هم میکنم باز جلبک دارم میخوام که تو آب شیرین هم جواب گو باشه
این محصول چطوره ؟
http://nasimeyas.com/product/740/%D9...8C%DA%86%D9%85
ویرایش توسط meis@m : 4th March 2015 در ساعت 12:39 PM
دوست عزیز xport po4 واقعا عالی عمل میکنه البته در مورد اب شیرین اطلاعی ندارم ولی هم xport po4 و هم xport no3 توی اب شور جواب خودشون پس دادن و هرکی استفاده کرده راضی بوده برای تانک شما هم فکر نمیکنم بیشتر از یک بسته نیاز باشه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)