نمیدونم دست من قویه یا گاز اون ضعیفه.اخه من یه شاه داشتم دستمو داغون کرده بود.
پس از این به بعد کم تر سرشو بخارونم؟
یه سوال دیگه هم دارم این که چی جوری باهاش بازی کنم که خوشش بیاد و بیشتر باهام دوست شه؟
ویرایش توسط بابک آژیده : 22nd December 2014 در ساعت 12:09 AM
سلام . این جایی که قفس هست مناسبه ؟
![]()
خب ببینید یه روز ظرف غذاشو به مدت 2 ساعت برداشتم ولی روز بعد دیدم شروع کرده به کندن دم قرمزش فرداشم پرش.خیلی شده که بهش بی توجهیم کردیم ولی اصلا فایده نداشته برای همین مجبوریم بعضی وقتا اونطور که گفتم عمل کنیم.حالا بگین چیکار کنم؟؟؟که دیگه به این کارا لازم نباشه
از نقل قول استفاده کنید
یکی دوسال پیش از رو کم تجربگی صبح زود که کاسکو زیاد سروصدا میکرد گذاشتمش اون اتاق و روش پارچه کشیدم و پرکن شد
حالا شما با این همه بلایی که سر پرنده اوردید پرکن نشده هنوز خیلی شانس اوردید
قبلن هم فکر میکنم به شما بود گفتم
برای اینکه جیغ نزنه باید جیغ نشنوه
یک جیغ هست که تقلیده و یک جیغ صدای طبیعیه پرنده هست که از چیزی ناراخته کدوم صدارو پرنده ی شما در میاره؟
اگه تقلیده که همونطور که بالا گفتم اون صدارو نباید بشنوه صدای شبیه اون هم نباید بشنوه اگه صدای طبیعی پرنده هست باید دنبال دلیل بگردید کاسکوی من موقعی که میخواد بیاد بیرون جیغ میزنه موقعی که صدا زیاده جیغ میزنه و وقتی غذا نداره جیغ میزنه
اگر صدای جیغ تقلیده و اگرم تقلید نیست اما به نظر شما بی دلیل جیغ میزنه
من این کارو میکنم و خیلی خوب داره جواب میده
وقتی جیغ میزنه بدون توجه در اتاق رو میبندم اگر بازم چیغ بزنه برق هم خاموش میکنم وقتی چند دقیقه ساکت شد در و باز میکنم و چراغ رو روشن میکنم و میرم پیشش باهاش بازی میکنم و اگر موقع بیرون اومدنش باشه در قفسو باز میکنم
تغذیه نامناسب هم ممکنه باعث ناراحتی و در نتیجه جیغ زدن پرنده باشه
پرنده قفس بزرگ -اسباب بازی --ساعات بیرون اومدن -حمام-محیط بدون استرس تغذیه مناسب و... نیاز داره هر کدوم از اینا نباشه ممکنه جیغ بزنه
ویرایش توسط abolfazl : 22nd December 2014 در ساعت 07:38 PM
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)