بسیار عالی
احتمالا پرنده نر در این فکر هست که من این جوجه را تنها و با کلی زحمت بزرگ کردم امیدوارم در آینده عصای دستم باشد
بسیار عالی
احتمالا پرنده نر در این فکر هست که من این جوجه را تنها و با کلی زحمت بزرگ کردم امیدوارم در آینده عصای دستم باشد
سلام بسیار زیباس
چقدر خوب کنار هم نشستن
حالا شاید یکدونه خانم خوشگل ماده خوب از اب در بیاد![]()
سلام جناب معدن زاده.
امیدوارم نر بشه و بشه دو کلام بهش یاد داد. نشد هم که عیب نداره. سالم باشه بقیش مهم نیست.
یا علی...
سلام دوست عزیز.
ممنون بابت دعای خیرتون.
والا فعلا جرات نزدیک شدن به جوجشو ندارم. یکی دوبار جوجه رو آوردم بیرون ولی نره همش کف قفس اینور اونور میکرد و دائم جیغ میزد. اصلا یک لحظه نمیشه جوجه رو از پدرش جدا کرد.
انشاالله مستقل شد رو حرف زدنش هم کار میکنم.
یا علی...
سلام دوست عزیز.
انشاالله نر بشه. ماده هم شد مهم نیست. سلامتیش مهم تره.
مرسی نظر لطفتونه. والا اگر ماده خوب پیدا بشه احتمالا بگیرم براش.
یا علی...
سلام خانم پویش.
شاید تو این فکر باشه ولی فکر نکنم در آینده پیشش بمونه. اگر بخوام ماده بگیرم براش باید این جوجه رو بفروشم متاسفانه.خودم دلم نمیاد بفروشمش چون این دوتا خیلی بهم وابسته هستن. تا ببینیم در آینده چی میشه.
البته قطعا محبت های پدشو هیچ وقت فراموش نمیکنه.
ممنون که سر زدین.
یا علی...
سلام آقا نیما.
ممنون لطف دارید.
شاید هم ماده بشه. شاید هم نر. انشاالله هر چی میشه سلامت باشه.
مرسی که سر زدید.
یا علی...
سلام دوستان.
مدتی بود نبودم. با چند تا عکس اومدم خدمتتون.
امیدوارم خوشتون بیاد.
این جوجه عروس ما هم دیگه مستقل شده و همچنین دستی. خیلی مهربونه. فقط نمیدونم نره یا ماده.
تو این عکس ها هم در حال پتو نوردی هست[emoji3]
دهم آذر دو ماهش کامل میشه.
اینم عکس ها.
ماشاالله یادتون نره...
این جا هم به قله رسید و همینجا یه چرتی زد.[emoji3]
ممنون که وقت گذاشتید
یا علی...
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
خیلی خوبه معلومه خیلی بهش میرسید
به به خیلی زیبا ماشالله ماشالله خدا حفظش کنه برای نر چکار کردی؟
سلام.
ممنون.
هر چقدر که در توانم بود براشون وقت گذاشتم.
مرسی که سر زدید.
یا علی...
سلام دوست عزیز.
ممنونم. انشاالله جوجه های شما هم سلامت باشن.
نر که چند روزیه تنهاست و از صبح تا شب در حال آواز خوندن و سوت زدن های مختلفه. جالبه دو سه نوع سوتی که خودم بهش یاد دادم رو کامل میزنه. فعلا مورد مناسبی ندیدم و در فکرش هستم که اگر مورد مناسبی بود یه ماده خوب براش بگیرم.
ممنون که سر زدین.
یا علی...
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
سلام چقد خوشگل و شیطون شده ماشالله وقتشه واسه پدر نمونه هم آستین بالا بزنید و یه خانوم خوشگل مث خودش واسش پیدا کنیدامیدوارم به همین زودی ها شاهد عکس عروس نر با یه خانوم خوشگل باشیم
سلام دوست عزیز
پستتون رو کامل مرور کردم. این جوجه کوچولو داستان زندگیه جالبی داره. و همینطور واسه مادرش خیلی متاسفمو ناراحتم کرد. انشاالله خدا واستون نگهشون داره.جوجتون خیلی خوشگل شده ماشالا.دیگه وقتشه واسش اسم انتخاب کنیدااا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)