سلام
تبریک میگم
چقد جوجه شبیه باباش شده
چند وقت پیش ماده رو از دست دادید خیلی ناراحت بودید ولی الان این جوجه سالم و زیبا معلومه که خیلی خوشحالتون کرده
ان شاالله همیشه همینطور شاداب باشید![]()
سلام
خیلی نازه ماشالله
معلومه باباش خیلی دوسش داره چشم ازش برنمیداره پدرنمونه به این میگن ماشالله
من که باز ماده واسه نر جدید زیر میده و مستی میکنه مجبورم باز اینم بفروشم دیگه دیوونم کرده
دعا کنید منم یه نر بالغ خوب پیدا کنم البته روی بالغ بیشتر تاکید کنید![]()
سلام دوست عزیز.
بله واقعا نمونست. هر وقت میرم سمت لونه سریع میاد بالا و منو نگاه میکنه که یه موقع دست از پا خطا نکنم
عیب نداره. منم به سادگی به جوجه و اینا نرسیدم. بالاخره دوندگی داره و باید تلاش کرد و بهترین شرایط رو براشون فراهم کرد.
البته میدونم که شما و بقیه دوستان برای پرنده هاشون کم نمیزارن و به بهترین نحو ازشون مرقبت میکنن.
انشاالله با صبر و حوصله یه نر بالغ خوشگل بخرید و با مادتون جفت بندازید و به زودی صاحب جوجه بشید. فقط اصلا عجله نکنید و به پرنده ها مخصوصا مادتون خوب برسید.
قبل خریدتون هم اینجا عکسش رو بزارید استادان سایت کمکتون خواهند کرد.
در پناه حق...
سلام دوستان.
اینم عکس جوجه 29 روزه من که سرشو از لونه میاره بیرون ولی هنوز کامل نیومده بیرون.
نمیدونم چرا نمیاد بیرون. به نظرتون چوب جلو لونه مشکلی نداره؟
ماشاالله یادتون نره.
ببخشید عکس ها بد شدن این نره نمیزاشت درست حسابی عکس بگیرم.
ممنون...
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
سلام دوستان.
این عروسای ماهم دیگه انقدر تو قفس بودن خسته شده بودن و امروز آوردمشون بیرون یه هوایی بخورن. بالاخره امروز پنج شنبست و همه میرن پاشاژ گردی اینا هم رفتن یه دوری زدن.![]()
نره که 6-5 بار دور خونه پرواز کرد.
اینجا هم دیگه خسته شده بودن و نشسته بودن بال هاشونو تمیز میکردن که رفتم ازشون عکس گرفتم. البته قبلش رفته بودن پاساژ گردی و کل خونه رو زیر و رو کردن و از میوه های روی میز از هر کدوم یه گاز میزدن و میرفتن اونور سر ظرف تخمه و اینا از اونا میخوردن و میومدن اینور سر به سر مرغ عشق ها میزاشتن و...
خلاصه نگاه نکنید به این عکس که انقدر مظلوم افتادن. شیطونیاشون رو کرده بودن و الان در حال استراحت تشریف دارن.
تو این عکس جای مادر جوجه خیلی خالیه...
...ماشاالله یادتون نره...
ممنون که وقت گذاشتید...
یا علی...
خیلی زیبا هستند ماشاالله.
این جوجه ی همین پدره. به قیافه و استیلش میخوره که یه نر خوب مثل باباش در بیاد.
موفق باشی
ماشالله ماشالله خیلی خیلی زیبا شده انشالله خدا حفظش کنه انشالله
روی حرف زدنش کار کن به حرف بیاد
ماشاالله جوجه زیبای شده
ایشالا که نر باشه و به حرف بیاد
پرنده نر هم خیلی زیباست ایشالا یه ماده خوب براش پیدا کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)