عجب چیز کاملیه این ریف بوستربرای شقایق ها و مرجان ها بله
به نظر من شما که انقدر حرفه ای کار کردید بهتره استفاده کنین
در اینجا توصیحات کامل داده شده
http://www.prodibio.com/sites/prodib...ster_-_ang.pdf
ممنون
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
دیدم کارشو و سایتش روراستشو بخوایید منم چند وقته دیگه قصد دارم یه همچین سیستمی تهیه کنم و تا اونجایی که از دوستان سوال کردم سیستمه کنترلر شنبه بدک نیستش ، میتونید نورهاتونو تنظیم کنید تا نورشون از کم شروع به روشن شدن بکنه و در یک مدته معین که خودتون تعیین میکنید به نهایته روشنایی برسه همانند نور خورشید البته چند کانال داره که میشه بجز نور موارد دیگریرو هم وصل کرد مثلا نور مونلایت یا نور رفرجیوم یا موجساز ، در کل دوستانی که استفاده میکنن راضی هستن بازم شما هم تحقیق کنید به ماهم خبر بدید ، موفق باشید
واسه همین پرسیدم اما باز تحقیق می کنم و خبر می دم
ریف بوستر شامل غلظت بالای از اسید های اشباع نشده + تمام عناصر مورد نیاز جهت مصرف بی مهرگانی که به وسیه فوتوسنتز تغذیه میکنند هستش همچنین باعث فعال کردن گروه باکتری های بی هوازی در سنگ زنده و مصرف نیترات .فسفات.امونیاک میشه
عالیه
البته همونطور که توی عکس هم معلومه من یه پودر کامل تقویتی به نامelemental که ماله برایت ول هست گرفتم با محلول برمید ید، و پرپل واتر،بازم این لازمه؟
دوسته عزیز این غذاها باید کاملا خشک بمونن تا در دراز مدت خراب نشن و کیفیتشونرو از دست ندن ، وقتی شما اساریه سیررو که مایه هستش رو با این غذا مخلوط میکنی در واقع این غذارو مرطوب میکنی که در مدته کوتاهی باعثه خراب شدنه غذاها میشد ، برخی از این غذاها مانند اوشن نیتروژن فرموله 2 خودشونداخلش از سیر هم استفاده شده . اگر دقت کرده باشید برخی غذاهارو در کیسه هایی پلمپ شده قرار دادن تا از رطوبت دور باشن تا همیشه تازه و سالم بمونن .
اوکی و چشمدوسته عزیز این غذاها باید کاملا خشک بمونن تا در دراز مدت خراب نشن و کیفیتشونرو از دست ندن ، وقتی شما اساریه سیررو که مایه هستش رو با این غذا مخلوط میکنی در واقع این غذارو مرطوب میکنی که در مدته کوتاهی باعثه خراب شدنه غذاها میشد ، برخی از این غذاها مانند اوشن نیتروژن فرموله 2 خودشونداخلش از سیر هم استفاده شده . اگر دقت کرده باشید برخی غذاهارو در کیسه هایی پلمپ شده قرار دادن تا از رطوبت دور باشن تا همیشه تازه و سالم بمونن .
ممنون از راهنماییت
این پودر elemental شامل کلسیم ، منیزیم ، پتاسیم و استرانسیم میشه که جهت اسکلت سازی مرجان ها مورد استفاده قرار میگیره ربطی به ریف بوستر نداره
شما به ریف بوستر و ید و یون ید lordi هم احتیاج دارین
ویرایش توسط wow2005dlta : 13th November 2014 در ساعت 03:24 AM
محلول ید با بِرُم ( برمید ید) دارم اما اونم می گیرم، می خوام زودتر صخره هام بنفش بشن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.