کاسکو من ترسش از دست خیلی کمتر شده نحوه تمرینم اینطور بود که دستمو میبردم داخل قفس و تا جایی که نمیترسید دستمو جلو میبردم و بهش جایزه میدادم الان میتونم دستم تا نزدیکای سینش ببرم البته وقتی که غذایی تو دستم باشه اگه تو دستم غذا نباشه سریع میاد طرف دستم و بهم حمله میکنه( البته نه حمله از روی ترس و وحشت) منم برای اینکه نترسه دستمو سریع نمیکشم واسه همین دستمو زده پوکوندهچیکار کنم دیگه حمله نکنه؟و وقتی هم بیرون قفسه متاسفانه از دست میترسه و دستمو که میبرم جلوش ازم دور میشه ولی الان تقریبا دو روزه که وقتی بیرون قفسه چوب نشیمنو که میبرم طرفش میاد رو چوب وایمیسه( البته خیلی واینمیسه و سعی می کنه بیاد پایین روی سر قفسش)این تمرینو باهاش ادامه بدم؟!؟ کلا تمرینام درسته یا تمرین دیگه ای رو باهاش انجام بدم؟!؟

چیکار کنم دیگه حمله نکنه؟و وقتی هم بیرون قفسه متاسفانه از دست میترسه و دستمو که میبرم جلوش ازم دور میشه ولی الان تقریبا دو روزه که وقتی بیرون قفسه چوب نشیمنو که میبرم طرفش میاد رو چوب وایمیسه( البته خیلی واینمیسه و سعی می کنه بیاد پایین روی سر قفسش)این تمرینو باهاش ادامه بدم؟!؟ کلا تمرینام درسته یا تمرین دیگه ای رو باهاش انجام بدم؟!؟