سلام دوستان.
کاسکوی من وقتی میاد بیرون و بال میزنه نزدیک 3 تا 5 از پراش میفته.
آیا این عادیه و مشکلی نداره؟؟
ممنون
سلام دوستان.
کاسکوی من وقتی میاد بیرون و بال میزنه نزدیک 3 تا 5 از پراش میفته.
آیا این عادیه و مشکلی نداره؟؟
ممنون
ریختن روزی چند تا دونه پر از طوطی کاملا طبیعیه,طوطی در دوران غیر از تو لکی هم ممکنه روزی چند تا دونه پر ازش کنده بشه اما اگر این تعداد زیاد بشه و مربوط بشه به ناحیه خاصی از بدن نگران کنندست
طوطی پر کن هم معمولا اول کار سراغ شاه پرها نمیره چون شاه پرها درد خیلی زیادی داره و کندن شاه پر مال آخرید درجه پرکنیه که طوطی خیلی خیلی عصبی میشه
طوطی شما تولکه خیالتون ارحت
سلام . بله عوض میشه اما زمان دقیق نمیشه گفت
پیشنهادم اینه که این تاپیک رو خوب مطالعه کنید
http://www.parsipet.ir/thread28946.html
سلام.میشه به کاسکو دونه پرسی( دونه پارس)داد؟
سلام
در تایید فرمایش دوست عزیزم آقای اسکندری عرض کنم که پلت های مصرفی برای پرندگان زینتی بایستی با پرندگان اهلی فرق بکنه
پرندگان اهلی (ماکیان) با پرنده های زینتی چندین فرق اساسی دارند که همین فرق ها باعث میشه که خوراک فرموله شده برای ماکیان برای پرندگان زینتی مناسب نباشه:
1- برنامه های اصلاحی وسیع و شدیدی بر روی ماکیان صنعتی انجام شده به طوری که در اثر این برنامه های اصلاحی سرعت متابولیسم و رشد این پرنده ها افزایش چشمگیری یافته به عنوان مثال یک جوجه 50 گرمی در عرض 42 روز به وزن دو نیم کیلو می رسه یعنی در عرض 42 روز 50 برابر وزن اولیه رو پیدا می کنه
خوب این یعنی چی؟
یعنی برای تامین نیازهای چنین سرعت رشدی باید سطح مواد مغذی مثل ویتامین ها و پروتیین و ها رو بالا بگیریم
بالا بودن سطح ویتامین ها و مواد معدنی و پروتیین در دان های پلت شده میتونه کبد و کلیه پرنده های زینتی رو تحت فشار قرار بده
از سوی دیگر در ساخت پلت ها گندم استفاده می شود (به عنوان چسباننده اجزای پلت) زیادی گندم در جیره پرنده زینتی میتونه باعث اسهال چسبناک در پرنده بشه
همچنین کیفیت اجزای سارنده دان های پلت شده در ایران عمدتا نامرغوب می باشد
موفق باشید دوستان گلم
ویرایش توسط omidkhosravi : 1st October 2014 در ساعت 05:53 PM
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)