من کلمات "سلام - بابا - رضا - عسل - الو" را باهاش کار کردم.
فقط الان بیشتر از این 5 کلمه را ناواضح میگه . شاید بشمارم بالای 20 تا بشه ولی نامفهومه.
صدای عروسام و صدای زنگ تلفن و صدای گنجشک را قشنگ درمیاره.
مثلا صبح باهاش کار میکنم کلمه اول و 20 بار تکرار میکنم و بعد کلمه بعدی همینطور الی اخر.
بعضی وقتها هم صدامو ضبط کردم براش میذارم.
حالا به نظر شما ایراد داره و به نظر شما چیکار کنم؟؟
سلام چند روزی هرکاری میکنم نمیتونم با طوطیم تمرین کنم تا بلند میشم میخوام برم سمتش در میره بالا این رفتارو از وقتی به خود گرفته خواستم روی دست اوردن باهاش تمرین کنم فکر کنم خیلی ترسیده بخاطر همین تا بلند میشدم میرفت بالا قفس تا یکساعتم وامیستادم این شیطون پایین نمی اومد تا فاصله میگرفتم میومد پایین و تا دوباره میرفتم سمتش در میرفت منم دیدم هیچ راهی ندارم یک فکری زد به سرم بالای قفسو باز کردم چوب نشیمن ک تازه براش درست کردم ک بالا قفس بزارم گذاشتم بالا قفس ( البته ترسید قار زد ) از این طریق راه فرار و بالا قفس رفتن رو گرفتم و رفتم سمتش هی میخواست در بره ولی نمیدونست چطور در بره چون میترسید بره بالا چوب و نمیتونست هم اویزون قفس بشه منم از این فرصت استفاده کردم دست بدون جایزه رو مساوی در قفس گذاشتم و بهش جایزه میدادم اونم میخورد ( البته با ترس ) همش میخواست در بره خیلی استرس گرفته بود بنده خدا ولی نمیتونست در بره و جایزه میگرفت میخورد منم امشبو زیاد بهش فشار نیاوردم و فقط به چنتا تخمه کفایت کردم حالا میخواستم بدونم روشم درست بوده با این کارم یاد میگیره ک اقا فرار کردن فایده نداره بمونی بهتره بهت جایزه میرسه یا نه برعکس عصبی میشه و نتیجه برعکس میگیرم؟
متاسفانه تو خونه هایی که پرنده های دیگه هستن و یا صدای پرندهای بیرون از خونه راحت به گوش میرسه این مشکلات وجود داره . برای تقلید صدای عروس و گنجشک و زنگ تلفن کاری نمیتونید بکنید . کلمات نا مفهوم هم حرفایی هستن که شما تو خونه تکرار میکنید ..تا جایی که بتونه تقلید میکنه حتی فقط آهنگشو .
مثلا طوطی من یاد گرفته بود وقتی خواهرم گوشی دستش میگرفت فوری میگفت : الو ! سلام . بابـــا ... (حرفای نا مفهوم) ... خــــب ؟ ( حرفای نامفهوم) .... خب ؟؟ یعنی کلا یه مکالمه کامل داشت ، دیگه اینا کلماتی هستن که ما روزانه خیلی سریع به کار میبریم بدون اینکه قصد داشته باشیم به طوطی یاد بدیم . طوطی خودش اینا رو یاد میگیره
شما دو تا از این کلماتی که بهش یاد دادین رو باهاش تمرین کنید . مدام براش تکرار کنید تمرین رو به ساعت یا زمان خاص محدود نکنید . جدا از این تمرین ها وقتی بین حرفاش برای مثال کلمه بابا رو یه بار ناواضح گفت . سریع با هیجان و خوشحالی بهش آفرین بگید و جایزه بهش بدین و خودتون دوباره براش واضح تکرار کنید. که متوجه بشه که گفتن این کلمات سریع توجه شما رو جلب میکنه و جایزه داره . همین تمرین ها و واکنش ها و تقویت مثبت باعث میشه کلمات رو واضح تر تکرار کنه . اصلا حساس نباشید به این موضوع .. سعی کنید تمرین با صدای خودتون باشه نه صدای ضبط شده . بهتر هست تمرین رو در رو باشه اما حتی وقتی ازش دور هستید هم میتونید براش تکرار کنید .
خب نباید سریع تغییرش میدادین . اگه چوب نشیمن جدید رو تا حالا ندیده که خارج کنید از قفس و چند روز بذارید نزدیک قفس بمونه تا براش عادی بشه . اگه قبلا این کار رو انجام دادین، علا وه بر چوب نشیمن جدید ، چوب نشمین قبلیش رو هم نصب کنید
ای بابا از شما بعید بود اینجوری تحت فشار قرارش بدین . روشتون رو قبول ندارم . به اجبار این شرایط رو پذیرفت وقتی به اون شرایطی که باعث ترسش شده عادت کنه ممکنه خیلی راحت از تمرین و از شما فرار کنه . اگه داخل قفس تا این حد مشکل داشت میتونستید بیرون قفس باهاش تمرین کنید . من گفتم بهتون اگه باهاتون همکاری میکنه داخل قفس اگه نه که خارج از قفس باهاش کار کنید .
تا فردا ببینید این کار شما چه تاثیری تو روابط شما ایجاد کرده .. همین تمرین رو انجام بدین و واکنشش رو اینجا بگید ..
نه نگران نباشید اگه قرار بود یاد نگیره همین کلمات نا واضح رو هم یاد نمیگرفت . ولی اگه با این صداها مشکل دارید تا جایی که میتونید طوطی ها رو جدا از هم نگه دارید .
بهتره یه نفر باهاش کار کنه . اما بایدی در کار نیست ...ممکنه از یکی غیر شما بهتر و سریعتر حرف یاد بگیره.
منم مطمین نبودم کارم درسته یا اشتباه برای همین خیلی کوتاه مختصر بود و زود تمومش کردم دلم نیومد بیبنم اینجوری داره بی تابی میکنه خیلی بامزه شده بوذ به نظر شما همینکارو ادامه بدم یا خیر متوقف کنم تحت فشار نزارمش؟
مشکل من اینجاست بالای قفس چوب نشیمن رو براش درست کردم ولی اصلا نمیره روش بشینه تا باهاش کار کنم.
ویرایش توسط منصور : 23rd September 2014 در ساعت 10:52 PM
دیگه شما که قبل از هر کاری می پرسیدیناصلا من تعحب کردم
فردا ببینید نتیجه این کارتون چی شرایطی رو به وجود آورده .. و تا چه حد میتونید بهش نزدیک بشید . امتحان کنید فقط یه دست رو برای غذا دادن ببرید سمتش .. اگه خیلی میترسه که حتی از شما غذا هم نمیگیره باید دوباره برای غذا دادن با دست اعتمادش رو جلب کنید . تا تمرین روی دست آوردن رو بیرون قفس انجام بدین . خبرش رو بدین
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)