سلام بچه ها 1 کاسکو چشم کرم 20 کلام حرف یاد گرفته بهتره؟
یا ی کاسکو جوون ک 8 کلام حرف میزنه؟ جوون یعنی جوجه . برا این میگم اینکه این جوجس 8 کلمه حرف میزنه ولی اون بزرگ تره اینقد حرف میزنه یعنی یاد گیری این بیشتر از چشم کرم هستش ؟ یا باهاش کار نشده؟ کلا کدوم مورد مناسب تری هست؟
کاسکوی چشم کرم هم جوجه هستش
تا سنی که نشانه های بلوغ و جفت خواهی نداشته باشن همشون جوجه حساب میشن.
فقط روی قیمت تاثیر داره اونی که بیشتر حرف بزنه گرون تره میخواد چشم نباتی یا زرد باشه یا چشم سفید و کرم
الان معروفترین کاسکوها و آمازون های خارجی بالای 15 سال سن دارن با این حساب چون سن بیشتری دارن بی ارزش میشن؟
کاسکو حداقل 30 سال توی اسارت عمر میکنه حالا کاسکوی 3 ساله با 5 ساله فرقی برای صاحب طوطی نداره مهم اینه اهلی و سخنگو باشه
کاسکو از وقتی چشمش طوسی میشه حرف زدنش زیاد میشه تا زمان بلوغ که اون موقع تا مدتی کم حرف میشه اما با تمرین بازم پر حرف میشه
همین حساسیت خریدار ها روی کاسکوی 2 تا 5 ساله باعث میشه بعضی فروشنده ها همچین کلاهی سر خریدار بزارن که طرف حال کنه
ویرایش توسط StarFish : 6th September 2014 در ساعت 06:07 PM
سلام محسن جان! هر دو مورد برای خرید مناسبه درمورد اون جوجه ای که میگی 8کلمه توانایی تقلید داره مطمئن باش کار نشده چون کاسکو وقتی 8کلمه یادمی گیره دیگه راه افتاده و توانایی بیشتر از این هم رو داره میشه بگی اون جوجه چند سالشه؟ کاسکوها(مخصوصا کاسکوهایی که کمی سن بالایی دارند)اگر از قبل کلماتی رو یاد گرفته باشند درآینده هم با کمی تمرین میشه به کلمات قبلی افزود و در این رابطه مشکلی نیست حالا بستگی به خودت داره که کدوم رو انتخاب کنی یا اون جوجه رو یا چشم کرم رو.یاعلی
سپیده خانوم انگار موفق شدم راجو رو به زانو دربیارم
روشی که به کار بردم این بود که من انگشتمو بدون غذا میبردم سمتش اونم تا نیم رخ میشد یا میخواد از انگشتم دور شه انگشتمو عقب میکشیدم چندبار این روش رو به کار بردم بیخیال فرار از انگشتم و نیم رخ شدن یا پشت به من کردن شد منم بهش جایزه دادم چند بار ک این کارو کردم دگ پشتشو به من نکرد
بعد از اینکه تونستم این فرار کردن یا پشت بهم کردن رو از بین ببرم سعی کردم فقط یکبار بتونم منقارشو لمس کنم و اینکارو کردم جایزه دادم دفعه دوم نزاشت لمس کنم جایزه ندادم تا دفعه سوم گداشت جایزه دادم چندبار همین منوال پیش رفتم الان میزاره لمس کنم یعنی تا انگشتمو بدون خوراکی میبرم سمتش خودش میاد یا میزنه به انگشتم منقارشو یا زبون میزنه و منم بهش جایزه میده ولی فعلن فقط در حد یک لمس کوچولو کردم یعنی فقط دستم بخوره به منقارش جایزه میدم میخوام یواش پیش برم تا همه چیز خراب نشه روشم درست بوده؟
ی مشکلی ک دارم اینه احساس میکنم دوس داره گازم بگیره :دی
امشب وسط تمرین کردن باهاش یکهو پرید روی من و بعدش پرید رو زمین مشکل بزرگ من اینه خیلی دوس داره بیاد بیرون ولی خدارو شکر بال الکی نمیزنه خودشو نمیکوبه به در و دیوار و مث ی بچه خب هروقت قفس بهش نزدیک میکنم خودش میره داخل
سلام دوستان.
کاسکوی من وقتی پراش میافته خیلی دوست داره بره اونو برداره و باهاش بازی میکنه البته بعضی اوقات.
البته من سریع ازش میگیرم.
مشکلی نداره؟؟
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)