خواهش میکنم . قفس طوطی شما چه مدلیه ؟ یه عکس از قفس و محل نگهداریش بذارید .. کف قفس با میله ی کف از سینی جدا شده .. اگه منقارش به غذاهایی که روی سینی ریخته شده میرسه ( الان نه ) بعد از اینکه به مرحله ای رسید که میتونه بیاد بیرون قفس ، وقتی بیرون از قفس هست ، زیر میله یه چیزی بذارید که بالاتر قرار بگیره . یادمه قبلا چند نفر همین مشکل رو داشتن .. اما فعلا تنها کاری که میتونید انجام بدین اینه که زود به زود کف قفس رو تعویض کنید . بادوم زمینی هم اصلا نذارید براش که به خاطرش بره کف قفس
کف قفس که میره جز تلاش برای برداشتن غذا ، چی کار میکنه ؟
خواهش میکنم ... میتونید هم داخل قفس ( اگه اجازه میده و مشکلی نداره ) و هم خارج از قفس باهاش کار کنید . اگه می خواید خارج از قفس کار کنید باید اول تا یه مدت بیرون قفس بهش با دست غذا بدین ..
لازمه روی دست اوردن اینه که طوطی شما به راحتی تو هر قسمت از قفس و یا هر قسمت خارج از قفس، از دست شما غذا بگیره و دست رو برای گرفتن غذا دنبال کنه ( این بهترین حالته)
اون تاپیک های روی دست آوردن رو هم حتما مطالعه کنید ..
سلام به همه دوستان عزیز
متاسفانه امروز صبح علیرغم همه تلاش ها و کارهایی که انجام دادم عسل عزیزم رو از دست دادم ، درسته مدت زمان زیادی مهمونم نبود ولی تو این مدت عشق و علاقه زیادی به این یکی کاسکوم پیدا کرده بودم طوری که با رفتنش انگار جزئی از وجود من رفت!
از زمانی که با سایت بسیار خوب پارسی پت آشنا شدم با توجه به عشق و علاقه زیادی که به طوطی داشتم سعی میکردم هرروز به سایت سر بزنم و مطالب جدید رو بخونم ، وقتی عکس طوطی های کاربران رو میدیدم واقعا لذت میبردم ، زمانی که سوالی مطرح میکردم و بقیه دوستان بدون هیچ چشم داشت و منتی راهنماییم میکردن لذت میبردم!
خواستم تشکر کنم از همه شما دوستان و عزیزان سایت پارسی پت و خداحافظی کنم از همگی چون از این به بعد دیگه توان دیدن پست های جدید رو که با هربار دیدنش یاد عسلم میافتم ندارم تا زمانی که بتونم این غم بزرگ رو فراموش کنم و با یه عشق جدید برگردم! شاید هم که دیگه هرگز نتونم!
سلام.توقفس کاسکوم سنگای معدنی هست و ازش استفاده می کنه.مولتی ویتامینم که تو یه شیشه کوچیک از دامپزشکی گرفتم که وقتی تو آب حل می کنی رنگ آبو زرد می کنه و انگار بوی الکل میده قبلا یه مولتی ویتامین داشتم رنگ آبو خیلی عوض نمی کرد و بوشم کم بود مشکلی نیست ازش استفاده کنم؟!؟ درضمن طریقه مصرفشو هم نمی دونم خودم یه روز در میون 4قطره میریزم تو آبش.غذاشتم که صبحا میوه و سبزی و ذرت و...و ظهر تا شبم تخمه هست.خواستم بدونم دیگه مکمل دیگه ای لازم نداره؟!؟
QUOTE=sepideh;215824]خواهش میکنم ... میتونید هم داخل قفس ( اگه اجازه میده و مشکلی نداره ) و هم خارج از قفس باهاش کار کنید . اگه می خواید خارج از قفس کار کنید باید اول تا یه مدت بیرون قفس بهش با دست غذا بدین ..
لازمه روی دست اوردن اینه که طوطی شما به راحتی تو هر قسمت از قفس و یا هر قسمت خارج از قفس، از دست شما غذا بگیره و دست رو برای گرفتن غذا دنبال کنه ( این بهترین حالته)
اون تاپیک های روی دست آوردن رو هم حتما مطالعه کنید ..[/QUOTE]
ببخشید انقد سوال میپرسم الان من دست زدن به منقارش بیخیال بشم و روی دست اوردن رو شروع کنم؟یا اینکه بعد از اینکه تونستم منقارشو لمس کنم و اجازه این کارو داد شروع کنم روی دست اوردنشو ببخشید انقد سوال میپرسم
ویرایش توسط منصور : 3rd September 2014 در ساعت 11:34 PM
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)