آقا ابوالفضل فکر کنم شما بد متوجه شدید.
دوش ثابت نه. از این دوش متحرکاست و من دوش بردم تو قفس و گذاشتم رو چوبش و با فشار خیلی کم طوری که فقط رو پاهاش بریزه.
روش ناخن گرفتنشو گفتم مشکلی نداره. چون اصلا مقاومت نکرد و خیلی خوششم اومد. چون خیلی ناخنش بلند شده بود طوری که تو قفس که میرفت گیر میکرد
سلام.بچه ها فندوق من دوشبه که پر زده رفته.دارم دیوونه میشم.میترسم بلایی سرش اومده باشه.چیکار باید بکنم؟تروخدا راهنماییم کنید.همه جارو گشتم.نیست.یعنی دیگه نمیبینمش؟
سلام دوست عزیز
شما که دیگه هیچ کاری از دستتون برنمیاد که انجام بدید فقط نباید سهل انگاری می کردید الانم دعا کنید دست کسی نیفته یا اگگرم میوفته دست آدمی که اطلاعات خوبی ازشون داشته باشه بیوفته
همیشه گفته شده این پرندگان همیشه آزادی مطلق رو به اسبابا بازی و پلت های غذایی ترجیح میدن و نباید بهشون فرصت فرار داد خوب شد اینجا مطرح کردید تا درس عبرتی بشه برای دیگرن.یاعلی
نه اينقدر ضعيف كه نتونه بايسته يا غذا نخوره ، فقط حال نداره،ميل به غذاش كم شده، البته خودم هم سعي ميكنم دو سه وعده در روز با سرلاك بهش غذا بدم فقط خيلي سخته با سرنگ غذا دادن، چون ميترسم بريزم تو مريش ، يه موقع خفه بشه ميريزم توي منقار پايينش تا بلكه يكمش خورده بشه!
ميوه الان فقط كمي انار ميخوره، آب هم تقريبا ميخوره!
كاسكوي عزيزم داره جلو چشام از دستم ميره و من دارم تمام تلاشمو واسه موندنش ميكنم!
اگه ميتونستم كه با سرنگ مستقيما بريزم داخل چينه دانش خيلي خوب ميشد ولي ميترسم كه اول اون مسيري كه بايد بره پايين رو اشتباه كنم، دوم با گاز گرفتن سرنگ، سرش جدا بشه و تو حلقش گير كنه!
بهرحال ممنون از لطف و راهنمايي هاي شما دوستان عزيز!
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)