سلام.الان کاسکوم بدون هیچ ترسی از دستم غذا میگیره( از دست غریبه ها هم میگیره)می خواستم بدونم میشه الان از قفس اوردش بیرون؟!؟ از کی میتونم حمومش کنم؟!؟ و آیا میشه قبل از اینکه سر بده بیاریش روی دست یا اول باید سر بده؟؟؟
آقای اسکندری عزیز
من در جواب جناب ابوالفضل جواب شما رو هم دادم ، سنش کمتر از یکسال ، نزدیک به یک ساله، بعلت بیماری و همچنین مصرف دارو داره ضعیف میشه و تمایل به غذا خوردنش کم شده ، منم از دیروز شروع کردم با سرنگ بهش غذا میدم یعنی چاره ای ندارم ، خیلی بی حال شده ، متاسفانه بخاطر جثه اش هم خیلی سخته با سرنگ غذا دادن ، یعنی من فقط سعی میکنم بریزم داخل منقار پایینش ، حالا از این مقدار یکمش خورده میشه یکمش بیرون میریزه!
شما پیشهاد خاصی دارین؟
میتونید بیارید بیرون برای یک دو ساعت . اما اگه داخل قفس مشکلی با تمرین کردن نداره میتونید همونجا باهاش مراحل بعدی اهلی شدن رو تمرین کنید .
میتونید اسپری کنید بهش . اگه خیلی ترسید در حدی که قار زد ، اصرار نکنید ..
بستگی به طوطی داره .. بعضی از طوطی ها ممکنه تا وقتی که کاملا به دست اعتماد نکن اجازه سر خاروندن ندن . لازمه ش این هست که روی دست اومدن باهاشون تمرین بشه
بعضی طوطی ها هستن که اجازه سر خاروندن میدن اما به راحتی به دست اعتماد نمیکنن ..و روی دست نمیان ..
با توجه به شخصیت طوطی خودتون باید مرحله بعدی رو انتخاب کنید ..
عجیبه که در عرض دو روز تا این حد ضعیف بشه که نتونه غذا بخوره .. با دکترش درباره این موضوع صحبت کنید . امیدوارم تشخیصش درست بوده باشه .. اگه این کم غذا شدنش ادامه داشته باشه خیلی سریعتر ضعیف میشه .
ظرف غذاشو از غذاهایی که دوست داره پر کنید . حتما بهش میوه بدین چون هم آب بدنش رو تامین میکنه هم بهش انرژی میده
ممکنه طوطی آب نخوره و تو مدفوعش ادرارش زیاد باشه .. این باعث کم آبی بدن میشه . آب حتما در اختیارش بذارید . اگه خوب آب میخوره میتونید تو آبش عسل یا آب میوه قاطی کنید . اگه آب نمیخوره با سرنگ بهش بدید.
محل نگهداری طوطی رو گرم نگه دارید . حدودا 30 درجه ..فقط مراقب باشید که دما اونقدر زیاد نشه که طوطی به شدت گرمش بشه ، طوری که پرهاش رو دور از بدنش نگه داره و له له بزنه
اگه خیلی ضعیف شده که نمیتونه روی چوب نشیمنش بشینه بهتره برش دارید تا طوطی کف قفس بمونه و ظرف غذا و آب رو هم کف قفس بذارید . یا نشیمن رو تو سطح پایین تری قرار بدین ..
دوستان سلام.
من دیروز کاسکو مو بردم حموم و دوش آب و گذاشتم تو قفسش و اومد پیشش نشست جوری که آب بریزه رو پاهاش و خیلی خوشش اومده بود.
من هم از این فرصت استفاده کردم و وقتی پاهاش رو چوب بود با ناخن گیر ناخناشو کوتاه کردم. و اصلا نه مخالفتی کرد و نه مقاومتی. فقط نشسته بود و با آب بازی میکرد.
خواستم ببینم مشکلی نداشت کارم ؟؟ و روش خوبی بود.
ممنون
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)