سلام آقا رضا بسیار زیبا دیسکسهای خوب در محیطی ساده
ارادنمندم
سلام آقا رضا بسیار زیبا دیسکسهای خوب در محیطی ساده
ارادنمندم
سلام بابک جان
نظر لطف شماست استاد ولی چه فایده که من شاگرد خوبی نبودم ، همیشه اول مشاوره میکردم بعد 180 درجه تغیرش میدادمیادتون هست که ... آقا الان خودم میرم کنار کلاس ی پا و دوتا دستامو میبرم بالا
موفق باشی استاد صبور من
امیر جان شما لطف داری عزیز ولی باور کن عکس با کیفیت برام شده کابوسهمین 4 تا عکس آخری از بین 166 تا عکس انتخابشون کردم ، یکی از یکی فاجعه تر ، دوربینم خیر سرمون کنونه ولی با اون اصلا خوب نمیشد ، باز صد رحمت به گوشیم ...
بابت آرتمیا هم نهایت تشکرو دارم و همین که سر میزنی نهایت لطف شماست
ارادتمندیم استاد
استاد فعلا که دیسکسها حرف ندارند و ماهم از دیدنشان لذت میبریم
من خودم هنوز شاگردم
ارادتمندم
بهرحال شما به خاطر رسیدگی خوب به دیسکسها تون پیش من ارتیما دارید
لطفا با شماره من که در لینک فروش ارتیما در پایئن امضام هست تماس بگیرد
سلام
تبریک میگم ماشااله تانک و دیسکس های خیلی زیبایی دارید. همچنین چیزی که از تانکتون خیلی خوشم آمد ارتفاع 90 تانکتون بود راستش من هم تانک با ارتفاع زیاد(بالای 80 سانت) را می پسندم و به نظر شخصیم بیشتر ماهی ها هم این جور ارتفاع ها را بیشتر دوست دارند و در ضمن زیبایی خیلی بیشتری به اکواریوم میده و نمای خیلی بهتری داره .
موفق باشید
سلام اول از همه تبریک میگم ماهیا زیبا هستن ! بعدشم اقا شماکه تهران میشید ازین پیژنای خوب پیدا میکنید خوشبحالتون اینجا هیچی نیییستاگه خواستم میخوام مزاحم شما بشما بعدا نگی نگفتیا
![]()
به به بسیار زیبا ماشالا بزنم به تخته بیسته بیست
آقا واقعا لذت بردم چه مجموعه خوبی
یه سوال چرا لوله فیلتر سطلی یه انحنا داره
سلام علی آقای گل ، دوست خوبمشما خودت بیستی استاد ، حالا کو تا ما به گرد پای شما و دیگر دوستان برسیم ، انحنای لوله بخاطر اینه که شلنگ به لوله خروجی اضافه کردم که مکشش از پایین تانک باشه و به دلیل ارتفاع زیاد این ی موردو تا حالا نتونستم حلش بکنم ممنون از اینکه سر زدی علی جونموفق باشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.