سلام ،
این تانک حدود 20 روز هست که آب شده،
ابعادش 130 50 50
ارتفاع پایه 90
قرنطینه 62 48 51
اینم تنها ساکنین تانک،
بلو ترکویز و رد ملون 5 و 4 اینچ
![]()
سلام ،
این تانک حدود 20 روز هست که آب شده،
ابعادش 130 50 50
ارتفاع پایه 90
قرنطینه 62 48 51
اینم تنها ساکنین تانک،
بلو ترکویز و رد ملون 5 و 4 اینچ
![]()
خسته نباشید
تخم ها هچ شدن؟
هیچ چیز غیر ممکن نیس ،![]()
من نمیخواستم هچ بشن که تو دردسر بیوفتم آخرش هچ شدن. حدود 25 تا بودن. تو همون تانک اصلی.
حالا 4 روزشونه و تو تانک پخش و پلا شدن و به گمونم تعدادی به درون فیلتر رفتن.(تاپ فیلتر خاموش کردم و ورودی سطلی رو پوشوندم)
الان من فقط 4-5 تا شون رو دیدم. والا !
ماهیای قشنگی داری خدا برات نگه داره!
سلام آقا محمد رضا
امیدوارم همه بچه هات سالم باشن و بتونی همشونو سایز کنی و یه چند تایی هم به ما بدی . نمیخوای بیای شمال . هوا اینجا خیلی خنک شده . ول کن اهوازو با اون گرماش . بیا رشت صفا کن . البته با دیسکس بیا . منتظرم .
موفق باشی
سلام آقا مهدی عزیز،مخلص شما هستیم،بچه ها به درون فیلتر کشیده شدنچون برنامه ای واسه بزرگ کردنشون نداشتم.هر 7-8 روز تخم میریزن.دیگه تخم ریختنم حدی داره آخه.. !قراره ایشالا یه سری بشه بیایم شمال،1 ماه دیگه.حالا بازم ما رو راه میدید بدون دیسکس ؟ اصلا این درشتاش رو واستون میارم
![]()
با سلامماهی های قشنگی داری من اگه جای تو بودم الان براشون یه عمارت درست کرده بودم تا فقط تخم بریزنحیف نیست این ماهی های قشنگو می کشی؟![]()
سلام محمد رضا جان
یه اسفنج رو به قطر یکسانت ببر و با نخ و سوزن بدوز روی ورودی اکسترنال تا دیگه خورده ریزه گیاها و غذا و بچه ماهیها رو به داخل نکشه . اکسترنال هم دیرتر کثیف میشه .
پس منتظرم بیای شمال البته به همراه دیسکس . حواست باشه با وینچستر بغل تابلوی به شهر باران ( رشت ) خوش آمدید وایستادم . بدون دیسکس با گرید بالا - به لاستیکها شلیک میشه .
موفق باشی
سلام رفیق.
اول آکواریوم با این ابعاد مشخصات شیشش چیه خطرناک نیست تو شهر ما که به هر کی گفتیم عرض 50 گفت خیییییییلی خطرناکه من برای آکواریوم گیاهیم به عرض 50 خیلی نیاز دارم.
دوما دیسکس مولد داری و بچه کشی میکنی.حیفه رفیق برنامه بریز کن ازشون بچه بگیر تفریحی هم بچه بگیری لذتی داره.
نمیخوای بفروشیشون طلبه زیاد داره به جاش دیسکس ریز بگیر سایز کن دیگه درده سر بزرگ کردن بچه هاشو نداری.![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.