4 یا 5 ماه این طوریه
4 یا 5 ماه این طوریه
4 یا 5 ماه این طوریه
بله اسباب بازی داره ولی همه رو خراب میکنه
اگر این غذا های که گفتین نخورد چی کار کنم؟
برای حمام کردنشم کار دیگه هم باید بکنم که برای پراش بهتر باشه؟
آقای اسکندری تو پست قبل توضیح دادن منم اضافه کنم ممکنه به علت سوء تغذیه هم باشه ... برای همین گفتم اول دکتر سلامتش رو از نظر جسمی تائید کنه . من دکتری تو سبزوار نمیشناسم .
اسباب بازی برای خراب کردنه . طوطی مخصوصا طوطی پرکن باید اسباب بازی داشته باشه . اسباب بازی توپ کنفی هم خیلی برای طوطی های پرکن مناسب هست .
چند ساعت در روز بیرون قفسه ؟ چه موقع پر میکنه بیشتر؟ ... آدرس بدین به فامیلتون اگه میخواد اطلاعات بیشتری بده تا بهتر راهنمایی کنیم
7ساعت روز ها
وقتی خونه نیستم یا تو قفسه من متوجه نمیشم وقتیم هم میبینم دعواش میکنم دیگه نمی کنه
ایشون اینترنت ندارن
نمیزاره کلا بشورمش به زور میبرمش زیر اب بعدش با حوله خشک میکنم میزارمش جلو افتاب تو قفسشم اب گذاشتم خودش اب تنی میکنه
الان دقیقا چی شد این طوطی واسه شماست یا واسه فامیلتون؟ توضیحات شما جوری هست که انگار دست شماست ... "وقتی خونه نیستم یا تو قفسه من متوجه نمیشم وقتیم هم میبینم دعواش میکنم دیگه نمی کنه ." !!
خب این روش های شما ( فامیلتون ) کلا اشتباهه طوطی وقتی داره پر میکنه نباید اصلا دعواش کرد . یعنی لحظه پر کندن نباید نشون بدین که از این کارش ناراحتین ... باید طوری که متوجه نشه حواسش رو پرت کنید و بعد سرشو با یه کاری گرم کنید . طوری که متوجه نشه دلیل نزدیک شدن شما و جلب توجه شما ، پر کندن نیست .
برای حموم کردن اصلا نیازی نیست با حوله خشکش کنید . اگه خودش آبتنی میکنه که نیازی به ، به زور حموم کردن نیست ... براش ظرف بذارید خودش حموم کنه .. اینم یه روش حموم کردنه . اگه از اسپری هم خوشش میاد .. طوری تنظیم کنید که به حالت پودری روش آب بپاشید . یه روز در میون .. نه در حدی که کاملا خیس و آبکشیده بشه .. اگه هم دوست نداره اصلا استفاده نکنید .. بعد از حموم میتونید از سشوار هم استفاده کنید تو یه فاصله مناسب بگیرید و کمی پراش رو خشک کنید . هیچ کاری رو به زور انجام ندین ... براش اسباب بازی بذارید ... بهش بازی های فکری یاد بدین . کلمات و جملات یا حتی شعر یادش بدین .. اینا باعث میشه فکرش به یادگیری مشغول بشه ...
یکی از دلایل ادامه دادن پرکنی ،رفتار و واکنش شماست . اگه قفس رو دوست نداشته باشه و چون 7 ساعت بیرون قفس هست با توجه به اینکه میگید داخل قفس پر میکنه یکی از دلایل دیگه میتونه این باشه که دوست نداره تو قفس بمونه ... دلیل دیگه میتونه این باشه که داخل قفس چیزی برای سرگرمی وجود نداره یا اصلا جذابیتی براش نداره و کلا محیطش خسته کنندست . برای طوطی پرکن باید وقت بذارید .. نباید به حال خودش رهاش کنید .. نه با حرص خوردن و ناراحت شدن ... با وقت گذاشتن برای سرگرم کردنش ..
چند ساعت در روز خونه نیستین ؟ همیشه برنامه شما اینحوری بوده که ساعت خاصی نیستید؟ اون پرنده هایی که میگفتید قبلا کنارش بودن الان دیگه نیستن ؟ وقتی شما نیستین کی تو خونه هست که مراقبش باشه ؟ کلا چقدر براش وقت میذارید در روز ؟ ارتباطش با شما و سایر اعضا خونه چطوره ؟ توضیحات هرچی کامل تر باشه بهتر میشه راهنمایی کرد . پس سعی کنید با جزئیات بگید ...
حتما حتما اینجارو بخون هرچیزی ک میشه به طوطی داد نوشته به دردتون میخوره http://www.parsipet.ir/thread22346.html
آقای اسکندری شما خودتون استاد هستید ولی خیار مضر نیست؟ چند مقاله خوندم ک توش خیار رو برخی نظر داشتن مضر هست برخی نظر داشتن مانعی نداره دادنش ب پرنده و برخی هم میگفتن خیلی کم استفاده بشه ب نظر بنده بازم میگم ی نظر شخصی هستش و هرکسی ی نظر داره ب نظر من غذا یا کلا هر چیزی ک روش بحث هست و شک و شبه وجود داره راجبعش داده نشه یا انجام نشه بهتر هست .
ممنونم از راهنمای هاتون ماله فامیلمونه من از زبان اون براتون گفتم چون واقع سایت خوبی دارین من بهش گفتم شما کمک میکنید چون خودم ماهی دیسکس دارم و تو بخش ماهی بچه ها خیلی کمکم کردن برای این بهش معرفی کردم ولی ایشون اینترنت ندارن و خیلی خیلم از تونم تشکر کردن و جواب سوال هاتون
پدر مادرم خونه هستن ولی رابطش با اونا خوب نیست فقط با خودم و برادرم رابطش خوبه اگر تنها باشه روزی 4 ساعت
نه همیشه نیس
دوهفته هست که از پرنده های دیگه جداشون کردم تو اتاق خودمه
کسی هست که بهش غذا بده و گرنه نمیاد بیرون خودم نباشم کلا با بقیه خوب نیس جوز منو دادشم
هروقت خونه هستم میارمش پیش خودم سرشو میخارونم باهش حرف میزنم
گفتم فقط با منو برادرم خوبه
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)