اره دقیقا همینکارو میخواد بکنه اصلا از وقتی از دست غذا گرفت خیلی خیلی ارومتر شده و راحتر شده صبح ک انقد سوت زد صداش تا طبقه پایین میرفت ولی بازم یکم میترسم ک یکوقت گازم نگیره:D
مرسی بابات پاسخگویی

تو این چند روزه که کاسکو خریدم خیلی مزاحمتون شدم.
بازم برام یه سوال پیش اومده،کاسکوم بخاطر شلوغی خونمون(مهمون داشتیم)تو اتاقم بود ولی از امروز صبح گذاشتمش تو پذیرایی.رفتم آبشو عوض کنم دیدیم مدفوعش کمرنگ شده( سبز کمرنگ)آیا بخاطر تغیرمکانشه؟!؟

سلام دوست گرامی
مدفوع پرنده بر اساس نوع غذا تغییر میکنه،بهتره از مدفوعش عکس بذارید تا بهتر بشه راهنمایتون کرد
Sent from my ASUS using Tapatallk

زیاد حساس نباش بستگی به غذاش داره ک تغییر میکنه اگ دیدی چند روز رنگ مدفوعش حالت طبیعی نشد انوقت باید نگران شد

سلاموقتی کسی میره طرفش ن وقتی بیکاره بعضی وقتا اکثرا برا پر آرایی این شکلی وای میسته عادت کرده انگاری .
راجبع چیدن میله اگه منظورتون نشیمن هست چون دیروز تا حالا دوبار گفتی میله بهشا (شوخی ) از وقتی اینجوری چیدم خیلی کمتر میره رو دیواره قفس و رو عقبی میشینه بیشتر اینم بگم تو اسباب بازیاش فقط با 1 دونش بازی میکرد اما الان بعد از اینکه این چوب رو گذاشتم با همشون بازی میکنه . بازم میگید بردارم چوب رو و این جوری اشتباهه ؟ راجبع ب دیوار چسبوندن هم بگم ک من ب دیوار چسبونده بودم ولی فایده ای نداشت قبلا امتحان کردم
دوست عزیز نشستن کاسکوی شما کاملا طبیعی است. از روی کنجکاوی بالا می نشیند و در سه گوش نشستن هم به خاطر تعادل بهتر و خستگی کمتر است. آمازون من وقتی روی چوب نشیمن نباشد همینگونه بالای قفس می نشیند با اینکه قفس خیلی بزرگی هم دارد ولی بازهم گوشه های بالای قفس را انتخاب می کند.
حالت جدید چوب نشمین هم به این دلیل خوش آیند است که با زاویه گوشه اتاق که قفس در آن قرار دارد هماهنگ است. نیاز نیست تغییری در زاویه چوب نشیمن ایجاد کنید.
پاینده باشید.

ممنون عزیز راستی ی چیز دیگه الان من دستمو از داخل این جای ظرف غذاش هست از اون میکنم داخل و رو چوب دوم ک نشسته بهش چند تیکه سیب دادم و یکم سبزیسلام
دوست عزیز نشستن کاسکوی شما کاملا طبیعی است. از روی کنجکاوی بالا می نشیند و در سه گوش نشستن هم به خاطر تعادل بهتر و خستگی کمتر است. آمازون من وقتی روی چوب نشیمن نباشد همینگونه بالای قفس می نشیند با اینکه قفس خیلی بزرگی هم دارد ولی بازهم گوشه های بالای قفس را انتخاب می کند.
حالت جدید چوب نشمین هم به این دلیل خوش آیند است که با زاویه گوشه اتاق که قفس در آن قرار دارد هماهنگ است. نیاز نیست تغییری در زاویه چوب نشیمن ایجاد کنید.
پاینده باشید.

میگم ک اینکه در قفس رو باز کنی و دستتو ببری داخل فرق میکنه با اینکه از جا رفی دستتو ببری داخل غذا رو بدی ؟ الان من از جا ظرفی دستمو میگیرم این سر چوب نشیمن ریکی از اون سر میاد غذا رو میگیره ازم و دوباره بر میگرده اون سر جوب البته با ی ریزه غر غر
ویرایش توسط attacker9626 : 14th August 2014 در ساعت 04:57 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.