سلام ممنون انگور اصلا دوست نداره ولی داشتم میخورد طرفش گرفتم اومد سمت انگو و نوک بهش میزد و میرفت منم دستمو نگه داشته بودم هی میومد نوک میزد و میرفت درکش میکردم چون کلا علاقه ای به انگور نداره ولی پسته یا تخمه رو خیلی خوب میاد و میگیره طرف دهنشم نمیگیره دستم نزدیک ظرف غذاش میبرم اونم میاد سمت دستم منم یکم میرم نزدیکش اونم میگیره و میخوره راستی بادام درختی هم مث بادام زمینی خیلی ضرر داره یا میشه کم مصرف کرد؟؟
ی چوب نشیمن دیگه عقب تر گذاشتم الان ب جا اینکه بره رو دیواره همش بشینه رو اون میره تو عکس هم معلومه .
http://upload7.ir/imgs/2014-08/03215906902324915691.jpg
والله این جایی ک هست الان چند روز بیشتر نیست آوردمش جا قبلیشم چیز خواصی نزدیکش نبود آخه اگه بود همیشه باید میرفت ن اینکه من برم نزدیکش بره الان بیشتر رو نشیمن دومی ک گذاشتم میره میشینه تا رو دیواره ولی رو دیواره هم میره
ویرایش توسط attacker9626 : 14th August 2014 در ساعت 12:35 AM
سلام من شب داشتم انبه میخوردم ی تیکه درست کردم بردم سمت ظرف غذای کاسکوم بجای اینکه انبه رو بگیره انگشت منو گرفت منم خیلی یواش دستم عقب بردم طوری ک ن بترسه ن خوشش بیاد اونم عقب نشینی کرد بعد دست خالی بردم طرف ظرف غذاش باز خواست بیاد انگشتمو بگیره باز عقب بردم خیلی یواش البته خیلی منقارشو جلو نیاورده بود ک یواش عقب بردم خواستم بپرسم بزارم با منقارش دستمو لمس کنه گاز نمیگیره؟اخه میترسم گاز بگیره دیگه انگشتی برام نمونه
سلام
کاسکو من تنها غذاش شده بادوم زمینی.بادوم زمینی رو با تخمه قاطی کردم تو یه ظرف دیگه هم میوه یا ذرت و سبزی میزارم ولی چه فایده به هیچکدوم لب نمیزنه غیر بادوم زمینی .میترسم غذایی که الان داره بهش آسیب بزنه.چیکار کنم؟
سلام
دوست گرامی مطمین باشید که این آسیب میزنه به پرنده شما،بهتره میزان تخمه و بادام زمینی رو کاهش بدید خصوصا بادام رو،و بجاش از غذاهای مجاز استفاده کنید و سعی کنید تنوع غذایی مناسبی ایجاد کنید تا پرنده به شوق بیاد و اشتهاش باز بشه،شما میوه و سبزیجات رو همیشه براش بذارید یا به اسباب بازیاش اویزون کنید یا با نخ بهم وصل کنید طوری که ایده جدیدی باشه،واسه پرنده اگر روش صحیحی برای ش در نظر گرفته بشه کسکو شما هم کم کم خوشش،میاد و همه چیز میخوره دوست عزیز
Sent from my ASUS using Tapatallk
اینطوری پرنتون میره روی میله های قفس ؟ همینطوره توو عکسه ؟
اخه این مدل ایستادن روی میله ها کمی نا معقوله و خوب نیست براش .جدا از خوده پرنده به نظر میاد محیط اطرف پرنده هر چهار طرف فاصله داره با دیوار .قفس رو به دیوار سمت چپ بچسبونید از پشت کاملا بچسبونید . این طرز چیدن میله ها کاملا غلطه و بهش آسیب میزنه و فضای قفس رو محدود کرده .باید درست بشه به روش که قبلا گفتم .
با اسباب بازی هاش بازی میکنه ؟
ویرایش توسط vestlaif : 14th August 2014 در ساعت 10:45 AM
وقتی کسی میره طرفش ن وقتی بیکاره بعضی وقتا اکثرا برا پر آرایی این شکلی وای میسته عادت کرده انگاری .
راجبع چیدن میله اگه منظورتون نشیمن هست چون دیروز تا حالا دوبار گفتی میله بهشا (شوخی ) از وقتی اینجوری چیدم خیلی کمتر میره رو دیواره قفس و رو عقبی میشینه بیشتر اینم بگم تو اسباب بازیاش فقط با 1 دونش بازی میکرد اما الان بعد از اینکه این چوب رو گذاشتم با همشون بازی میکنه . بازم میگید بردارم چوب رو و این جوری اشتباهه ؟ راجبع ب دیوار چسبوندن هم بگم ک من ب دیوار چسبونده بودم ولی فایده ای نداشت قبلا امتحان کردم
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)