دوستان سلام.
کاسکوی من خیلی صدای پرنده و سوت و آژیر در میاره و کم و بیش داخلش حرف های نا مفهوم میزنه. آیا اینها به مرور درست میشه و حرف میزنه.
بعد عروس هام داخل اتاق کناری نزدیک قفس کاسکو هست و صداشونو میشونه. اگه عروس ها داخل اتاق باشند ممکنه که دیگه کاسکوم به حرف زدن اشتیاق نشون نده و صدای اونها را تکرار کنه و به نظرتون عروس ها را جا به جا کنم؟؟
ممنون
سلام . ببینید کاسکو چیزایی که میشنوه رو تکرار میکنه مخصوصا صدا ها و به قول شما آژیر ها براش جذابیت بیشتری داره . اما کلماتی که باهاش کار میکنید رو هم تکرار میکنه ، شما سعی کنید کلمات رو بیشتر باهاش کار کنید و به خاطر تکرار کلمات تشویقش کنید و جایزه بدین بهش . تا وقتی که صداهای دیگه هم تو خونه باشه این صداها هم تکرار میشه .
در مورد عروس هاتون متوجه نشدم ، یعنی میخواین قفس هاشون رو تو یه اتاق بذارید ؟
سلام صبح که به فضله کاسکوم نگا میکردم سبز کم رنگ بود قبلا ندیده بودم و سفیدی هم خیلی خیلی خیلی کم داشت تا دیروز فضله طبیعی داشت امروز عوض شده الان هم که تزدیک عصر هستش بازم فضله همون رنگی کرد نگرانم کرده به نظرتون طبیعی هستش؟
نه اینکه دیگه حرف نزنن .اما طبیعتا صداهای عروس هلندی هاتون رو از کاسکو بیشتر میشنوید
شما که اینقدر حرف زدن طوطی براتون مهمه بهترین کار این هست که عروس هاتون رو تو یه اتاق جدا بذارید . البته فکر نمیکنم فاصله اتاق ها در حدی باشه که صدا به گوش کاسکو نرسه ولی خب کمتر در معرض صدای پرنده های دیگه باشه بهتره ..
سلام من وقتی میخوام به کاسکوم با دست غذا بدم قار میکشه وقتی قار کشید دستمو به عقب برگردونم و بیخیال بشم یا همینجوری دستمو نگه دارم؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)