من چه زمانی می توانم به کاسکوم اسباب بازی بدم
البته اسباب بازیشو دور ازش طوری که ببینه ولی نترسه گذاشتم بعد از یه روز یکم دیگه نزدیک تر گذاشتم
ویرایش توسط فریماه : 16th July 2014 در ساعت 07:59 PM
کم کم میخوره تازه اومده شما همه اینایی که اقای اسکندری گفتن در اختیارش بزار با برنامه ریزی غذای تکراری بهش نده سعی کن تنوع غذایی براش ایجاد کنی البته نه زیاد تنوع که دیگه بد عادتت بشه از اجیل هم تا میتونی استفاده نکن تخمه هم به مرور زمانی جوری تنظیم کن در روز 20 تا بیشتر بهش ندی بجاش از سبزیجات و میوه و جبوبات استفاده کن
اینجارو هم حتما مطالعه کن
http://www.parsipet.ir/thread22346.html
ویرایش توسط منصور : 16th July 2014 در ساعت 10:32 PM
ولی من سیب رو تکه تکه کردم هسته هاشو جدا کردم و براش گذاشتم اما نخورد
می تونم برای چن ساعت گذاشو بردارم بعد براش میوه بزارم که مجبور شه بخوره ؟
ن اینکارو نکن کاسکوی شما در مغازه بجز تخمخ فکر کنم چیز دیگه ای نخورده و به غذای دیگه عادت نداره کم کم عادت میکنه به چیزهای دیگه شما هم در همین روزای اول زیاد اصرار نکن و انتظار ازش نداشته باش هرچی جلوش میزارید بخوره شاید با اینکارو شما بیشتر عصبی بشه شما انواع میوه ها و سبزیجات در اختیارش بزار کم کم خودش عادت میکنه و میخوره منم وقتی کاسکو رو به خونه اوردم هیچی هیچی نمیخورد و فکر میکردم از همه غذاها بدش میاد بجز تخمه ولی چند روز پیش همون غذایی که لب بهش نمیزد با اشتیاق میخورد . سیب رو کاسکوی منم علاقه زیادی بهش نداره و بیشتر تیکه تیکه میکنه و میندازه کف قفس فقط یک خوردشو میخوره
بعد من می تونم اینها رو همون جایی که تخمشو میذارم بذارم یا باید برایش ظرف جداگونه بخرم ؟
راستی کاسکو ها چند سال عمر می کنند (در شرایط ایده ال ) من گیج شدم اخه هر سایتی یه جور نوشته ؟!!
ببخشید که زیاد سوال می کنم اخه من تا حالا جز جوجه رنگی و اردک حیون دیگه ای نداشتم و تجربه اولمه
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)