سلام
1-بله طبق آموزش های اصولی کم کم به برای غذا دادن نزدیک میشین ترسش میریزه و میاد نزدیک . اینطوری نیست که اول صبر کنید ترسش کامل بریزه بعد راحت با دست بهش غذا بدیم . خیر ، غذا دادن در راستای آشنایی هست . یکم بهش نزدیک بشین غذا یا میوه ای رو توی ظرفش بذارید و کم کم دور شید . میاد و برمیداره میخوره . بعد از چندبار انجام اینکار سعی کنید دستتون رو نگه دارید تا خودش بیاره بگیره . اصلا هیچ کاری مثل حرکت سریع انجام ندین که پرنده بترسه و اعتماد نکنه .
2- من تا حالا انواع ذرت رو ندیدم ولی خودم خب ذرت های زرد معمولی میدم به کاسکو . خشک اگه منظورتون مثل همین هایی هست که توی مکمل ها هست میشه داد اما هیچکدوم خاصیت خام یا درت تازه رو نداره . آبپز میشه کرد ولی بهتره بخار پز بشه شنیدم آبپز خوب نمیشه (شنیدما امتحان نکردم .)
3- در کنار تخمه خیر اشکالی نداره بهش بدین .
گندم رو بذارید خیس بخوره و وقتی مثل بقیه حبوبات جوانه زد میتونید بدین به پرنده یه روز در میونش کنی بهتره ولی هر روز هم هیچ مشکلی نداره .
خیر فعلا صبر کنید تا خوب ترسش بریزه بعد اینکارا رو انجام بدین . باز شدن در پرنده ممکنه استرس زیادی بهش بده .
سلام دوست عزیز . ببخش اینو میگم اما واقعا حرف نا مربوط و ... زدن . من کاسکو خودم رو 2.5 ساله (چشم سفید ) خریدم الان بیا ببین هم حرف میزنه هم رامه فقط رو دست نمیاد همین که خودم باهاش کار نکردم . حرف این فروشنده هارو ول کنید چون فقط حرف مفت میزنن بعضی هاشون . (بی احترامی نشه به همشون ) . پرنده رو به کسی بفروشید که دوتا چیز حالیشه نه فقط کاسبه و ناوارده .
نکته جالب : چند روز پیش یکی به من گفت از پرنده فروشی شنیده کاسکو وقتی بیاد روی دست بشینه جمله میگه و بیشتر حرف میزنه .... حالا شما خودت قضاوت کن...
همونطور که قبلا بحث شده بود دربارش کاسکو سنی حدودا بین 5 تا 7 سالگی بیشتر بالغ میشن و کوچکتر از این سن رو هم جوجه میگن همشون . بعدشم کاسکو ها در هر سنی یاد میگیرن و رام میشن فقط تلاش بیشتر و صبر زیاد میخواد .
موفق باشید