اول اینکه که شما به هیچ وجه نمیتونید این طوطی رو دستی کنید و یا به حرف بیارید ش و اینکه چشما ی طوطی شما زرده مطمئن باشید بالای 5یا6 سال سن داره این فقط گفته ی من و دوستانم نیست بلکه این نظر ها از روی تجربه گفته میشه و کاملا رایج هست دوما قیمت این کاسکو خیلی پائین تر از این حرف هاست
این پست قدیمی بود ولی لازم بود این جواب رو بدم.
کاسکو از چند سال به بعد بالغ حساب میشه کاسکو چشم کرم هم بالغ هستش یا در حال بالغ شدنه؟
سلام پمپر الان 1.5 سالش هست و7 ماهی هست با منه وحشی بود یه هفته بعد از دست غذا گرفت در و باز ماردم با در باز بهش غذا بدم یه دفه اتفاقی در باز بود دیدم رفته رو سقف هنوز اهلی نبود بعد دیگه تو قفس خودش و میزد به در و دیوار و میخواست بره بالا نتونستم مقاومت کنم و در و باز مردم الان 2 ماهی هست که حرف میزنه من بهش یاد نمیدم خودش یاد میگیره هیچوقت صدای ضبط شده نزاشتم 2 بار با خودم بردمش باغ تو راه و توی ماشین رو من میشینه تو باغ هم ازاد رو سقف قفس میشینه تو جمع خونه مردم یا باغ با همه خوبه میزاره بهش دست بزنن اما تو خونه که هست نه انگار اتاق من قلمروش هست با حرف زدنشم مشکلی ندایم و خیلی حرف میزنه از روشی هم که تو نگهداری انتخاب کردم کاملا راضی هستمنوشته اصلی توسط attacker9626
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)