سلام همونطوز که آقا ابوالفضل گفتند تازه وارد محیط جدید شده و باید طی این روزها فقط آب و غذا رو عوض کنیدو بهش مهلت بدید تا به محیط جدید عادت کنه ............خیلی ممنون که پاسخ دادید دوست عزیز. راستش دیشب اولین بار که اومد رو دستم در قفس باز بود بعد از بقل دست من خودشو پرت کرد بیرون من گذاشتم یه کم راه بره که ترسش کم شه فقط هدایتش میکردم که زیر مبل نره. بعد رفتم دستمو قلاب کردم گرفتم زیرش نشت رو دستم منم چند دقیقه اصلا تکون نخوردم که نترسه بعد اومدم نشستم هیچی نگفت سرشو بوسیدم بازم هیچی نگفت. از اونجایی که گرسنه بود براش سیب آوردم گرفتم تو دستم خورد حتی بعدش آروم آروم دستمو بردم سمت سرش اول غر زد اما تا سرشو خاروندم آروم شد. تا اینجا همه چیز خیلی عالی بود اما انگار به محض اینکه سیر شد رفت بعد من سعی کردم بازم بیارمش رو دست اما خوب خیلی گازم گرفت. نمیدونم یهو چش شد. اما از دیشب سمت قفسش میرم کمتر میترسه و نگام میکنه هی! الان باز با غذا بیارمش؟ بذارم گرسنه شه؟ آخه دیشب رفتم پیش مغازهدار گفت بذار گرسنه باشه خودش میاد ازت غذا میگیره؟ چه کار کنم؟
خیلی خیلی ممنون پس فعلا گرسنش نمیذارم. البته به محیط عادت کرده مثلا صبحا صدام میکنه براش غذا بذارم میگم طوطو نگام میکنه. با دست بهش غذا بدم یا نه؟
فکر میکنم قبلن دستی بوده
اگر با نزدیک شدن به قفس حول نمیشه و نمیترسه میتونید با دست بهش غذا بدید اما بعد که غذا دادید ظرفشم پر کنید
ترسش از اولم زیاد نبود اما خوب خیلی بهتر شده من سعی میکنم بدون اینکه گرسنه نگهش دارم بهش غذا بدم. راستش الان سر یه دو راهی گیر کردم. اگه کمکم کنید واقعا ممنونتون میشم. من این گرین چیکو دوست دارم البته جدای گازاش که واقعا درد داره. از طرفی هم همونطور که گفتم یه طوطی اهلی و رام میخوام حالا موندم اینو نگه دارم یا برم سراغ ملنگو که اون هم گزینهی مناسبی برای منه با توجه به خواستههای من. میترسم اینو نگه دارم رام نشه فصل جوجه ملنگو هم بگذره.
مگه نمیگید رو دست اومده اگر با زور رو دست نیاورده باشینش دستی میشه یعنی الان هست ولی باعادت کردن به محیط بهتر میشهترسش از اولم زیاد نبود اما خوب خیلی بهتر شده من سعی میکنم بدون اینکه گرسنه نگهش دارم بهش غذا بدم. راستش الان سر یه دو راهی گیر کردم. اگه کمکم کنید واقعا ممنونتون میشم. من این گرین چیکو دوست دارم البته جدای گازاش که واقعا درد داره. از طرفی هم همونطور که گفتم یه طوطی اهلی و رام میخوام حالا موندم اینو نگه دارم یا برم سراغ ملنگو که اون هم گزینهی مناسبی برای منه با توجه به خواستههای من. میترسم اینو نگه دارم رام نشه فصل جوجه ملنگو هم بگذره.
نه با زور نیاوردمش یعنی اون اول که دستمو قلاب کردم نشست من فقط صبر کردم که اگه میخواد بره که نرفت. اما بار دوم نمیخواست بیاد که گاز گرفت. ایشالا که رام میشه خیلی خیلی ممنون که وقت گذاشتید و جوابمو دادین.
دوستان عزیز سلام یه سوال در مورد نحوهی تمرین داشتم. قفس توتو به دیواره و ارتفاع داره. وقتی وایمیستم صورتم روبهروی چوب نشیمنشه. اما برای تمرین هر چیزی اصلا نمیشه دست تو قفسش کرد پس باید بیاد بیرون که وقتی هم در قفس باز میشه میره روی قفس. من فعلا تمرین روی دست اومدن رو متوقف کردم و دارم روی با دست غذا دادن کار میکنم. حالا سوالم اینه که میشه که در طول روز که میخوان باهاش کار کنم قفس رو پایین بیارم و باهاش تمرین کنم. البته فکر کنم برای روی دست اومدن اگه رو قفس باشه با مشکل مواجه میشم اما خوب برای غذا از دست گرفتن که مشکلی نیست؟ بعد اگه این جواب داد و خواستم کم کم روی دست اومدن رو تمرین کنم اون موقع چه کار کنم؟
قفس رو بهتر بود در رتفاع کمتری میذاشتیددوستان عزیز سلام یه سوال در مورد نحوهی تمرین داشتم. قفس توتو به دیواره و ارتفاع داره. وقتی وایمیستم صورتم روبهروی چوب نشیمنشه. اما برای تمرین هر چیزی اصلا نمیشه دست تو قفسش کرد پس باید بیاد بیرون که وقتی هم در قفس باز میشه میره روی قفس. من فعلا تمرین روی دست اومدن رو متوقف کردم و دارم روی با دست غذا دادن کار میکنم. حالا سوالم اینه که میشه که در طول روز که میخوان باهاش کار کنم قفس رو پایین بیارم و باهاش تمرین کنم. البته فکر کنم برای روی دست اومدن اگه رو قفس باشه با مشکل مواجه میشم اما خوب برای غذا از دست گرفتن که مشکلی نیست؟ بعد اگه این جواب داد و خواستم کم کم روی دست اومدن رو تمرین کنم اون موقع چه کار کنم؟
نباید قفس خیلی جا به جا شه
الان غذا دادن از پشت میله هارو باهاش تمرین کنید
قفسش هم بهتره بذارید روی میز با ارتفاع کمتر مثلن 1متری
اگه بذارم رو یه میزی که هیچ طرفش دیوار نباشه مشکلی پیش میاد؟ آخه میزمون جایی نیست که نزدیک دیوار باشه و امکان جابهجایی هم نیست. بعد یه چیزی که هست اینه که از پشت میلههای قفس نمیخوره اما روی قفس میاد گرسنه باشه میگیره ازم! نمیدونم چرا!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.