دوست عزیز سلامبچه کمک کنید منو
روی سنگ ها یه سری لک سفید افتاده/اول فکر کردم سن هست که ریخته روش
کسی میدونه از چیه.چرا لک سفید افتاده رو سنگ ها
یه سوال دیگهم دارم.بخاطر نور دهی نامنایبکه باعت قهوه ای شدن شن ها میشه. من کمی سنگ هام قهوه ای شده چیکار کنم که به حالت اول و عادی برگرده.مشکل قهوه ای بودن شن ها حل شده فقط مونده این لایوراک
ممنون میشم راهنماییم کنید
علت عمده سفید شدن سنگ ها کمبود کلسیوم هست ..یه تست کلسیم بزن اگه پایین بود باید کلسیم اضافه کنی
و درمورد قهوه ای شدن سنگ ها منم مشکل شمارو داشتم... با عوض کردن و تقویت نور سیستم از بین میره البته با ثابت موندن شرایط شیمیایی آب
موفق باشید
سلام دوستان یک سوال داشتم بعد از راه اندازی آکواریوم چه موقع بهترین زمان اضافه کردن لایو راک هست باید بعد از طی شدن سیکل باشه ؟؟
دلم نمیخواد خرچنگهای توی لایو راکها بمیرن
بهترین زمان برای این کار پس از طی شدن سیکل هست ممکنه یه مقدار سیکل رو دباره بهم بزنن اما اینجوری کمترین آسیب به لایوراکتون وارد میشه
درشون بیارید بهتر هستش چون جدا از اینکه بزرگ میشن و بعدا دردسر ساز خواهند شد عناصری که براشون کلی پول میدید و به آّ اضافه می کنید مثل ید رو مصرف می کنن و در اضاش زیبایی و سودی برای تانکتون ندارن
من خودم دلم نمیومد بندازمشون دور میبردم میدادمشون به آکواریم فروش ها![]()
سلام دوست عزیز
با احترام به نظر استاد بهمنش . من به شما پیشنهاد میکنم حجم بیشتر لایو راکهایی رو که کیفیت ضعیف تری رو دارند و در چینش در زیر لایوراکهای مرغوب قرار میگیرند رو قبل از سیکل در تانک قرار بدید چون وارد کردن کل لایو راکها بعد از سیکل کلا تمام پارامترهاروی ابو بهم میزنه . بعد اتمام سیکل شما میتونید لایوراکهای خوبتونو اونهم در حد کم به دفعات چینش کنید که به سیکل اب هم صدمه ای نمیزنه.
خرچنگها ی ریز هم هرچند ریزه خوار هستند و تمام ذرات ریز غذای لابلای لایوراکهارو تمیز میکنن ولی طبق گفته جناب بهمنش بعدا مشکل ساز میشن و نباشند بهتره .
سلام به همه دوستان یه مقدار لایو راک دارم که توی یه ظرف نگه داشتم الان دو هفته میشه البته توی آب شور میخوام بدونم اینا الان بدرد میخوره یا بریزم دور بهتره البته خیلی نیست ده کیلوویی میشه ؟؟
ظاهرشون اگه خوبه و هنوز سفید نشدن و بو نگرفتن میشه یه کارایی کرد که احیا بشه اما یکمی زمان میبره
اگه داخل ظرف جریان ایجاد میکردین مشکلی نداشت اما آب راکد خرابش میکنه
وارد کردن لایوراک به صورت خورد خورد خوبه چون سیکل رو به هم نمیریزه اما به شرطی که لایوراک خوب و به قیمت در دسترس باشهسلام دوست عزیز
با احترام به نظر استاد بهمنش . من به شما پیشنهاد میکنم حجم بیشتر لایو راکهایی رو که کیفیت ضعیف تری رو دارند و در چینش در زیر لایوراکهای مرغوب قرار میگیرند رو قبل از سیکل در تانک قرار بدید چون وارد کردن کل لایو راکها بعد از سیکل کلا تمام پارامترهاروی ابو بهم میزنه . بعد اتمام سیکل شما میتونید لایوراکهای خوبتونو اونهم در حد کم به دفعات چینش کنید که به سیکل اب هم صدمه ای نمیزنه.
خرچنگها ی ریز هم هرچند ریزه خوار هستند و تمام ذرات ریز غذای لابلای لایوراکهارو تمیز میکنن ولی طبق گفته جناب بهمنش بعدا مشکل ساز میشن و نباشند بهتره .
چون مثلا اگه بخایم برای اینکه لایوراک خوب رو به قیمت بخریم بعضا از دوستان شیراز مثلا خریداری می کنیم و اونجا هم دیگه امکان خورد خریدن نیست اینه که بعضا مجبور میشیم اول کار وزن بالایی لایوراک وارد تانک کنیم و بقیه ماجرا
سلام نه رنگشون فرق نکرده بو هم نگرفته امروز که نگاه کردم یه چیزی مثل گل قرمز از یکیشون بیرون اومده بود ...مگه میشه؟؟؟
سلام. لایوراکم هم عمر مفید داره آیا؟ اگه آره چند سال و چطور باید. تشخیص داد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.