سلام جوجه تیمنه بین900تا1200گیر میاد و دم قرمز هم از1500با این پول می تونید یک شاه طوطی و یا هر طوطی که مورد علاقه باشه بخرید..........

عرض کردم قبلا که حداقل 24 ساعت باید حبوبات خیس بخورن.نخود که سخت هضم تر و با نفخ بیشتری هست به نظر من ندید.حالا دیگه اختیار با خودتونه.

سلام دوست عزیز
توصیه من اینه حضوری خرید کنید و حتما از سلامتی پرنده مطمین بشید . یادتون هم باشه این یه خرید معمولی نیست . قبولیه سرپرستی یک بچه هست پس دقت کنید توی خریدتون که بعدا پشیمون نشید .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلا دوست عزیز
توضیحات قیمتی رو kasku عزیز خدمتتون گفت کاملا . ارزان ترین کاسکو حدودا 800 تومن قیمت داره اون هم نژاد تیمنه هستش . اگر تصمیم دارید حتما خریداری کنید و به عروس هلندی هم علاقه دارید میتونید بجای کاسکو عروس هلندی بگیرید ولی اگه حتما کاسکو میخوایین صبر کنید وقتی هزینتون مهیا شد اقدام به خرید کاسکو مناسب بکنید .
کاسکو هست با قیمت پایین اما هیچوقت اونی نیست که شما میخوایین یا سنش بالاست یا پرکن هست یا ... .
انتخاب با خودتون هست .
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

سلام دوستان.
میخواستم میزان مصرف یه کیلو تخمه برای کاسکو رو بدونم؟
شما حدوداً یه کلیو تخمه را چه مدت مصرف میکنید؟؟
ممنون میشم همه نظر بدن.

سلام دوستان
ميخاستم چنتا رهنمايي ديگه كنيد!
شما ميگيد من برا خريد حضوري كاسكو به كجا ها برم؟
من كرجم! حالا هر جا اين اطرافا باشه موردي نداره فقط يجا باشه كه دله بازيي زياد نباشه توش!

انتخاب سریع یک انجمن

در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.