سلام . خب شما خودتون توضیح دادین . دقیقا به خاطر همین براتون گارد میگیره . البته اگه بعد پف کردن پرها ، شما دستتون رو ببرید سمتش و حمله کنه و بخواد گاز بگیره یکی از دلایلش هم میتونه این باشه که دوست نداره شما دستتون رو داخل قفس ببرید .اما اگه این حرکت رو برای یه لحظه کوتاه انجام میده ، نگران نشید ، توجه نکنید و حساسیت نشون ندین . اما بیشتر سعی کنید با غذا دستتون رو ببرید سمتش فعلا تنها راه جلب اعتماد برای شما اینه .
وقتی اتفاقی میاد بیرون با دستپاچگی سعی نکنید بفرستیدش داخل قفس . بهش استرس وارد نکنید . آروم آروم هدایتش کنید یا با روش هایی که دوستان تو صفحات قبل توضیح دادن با جدا کردن سقف قفس بذاریدش داخل قفس .
اگه راحت از دست غذا میگیره و برای گرفتن غذا دنبال دست شما میاد میتونید تمرین روی دست اومدن رو شروع کنید . البته شما دارید شرایط رو از نزدیک میبینید . اگه احساس میکنید هنوز هم میترسه یه مدت دیگه با دست بهش غذا بدین .
یه توضیح کوتاهی بدم هر وقت احساس کردین میتونید وارد مرحله بعدی بشید ، این مورد رو در نظر داشته باشید که پیشنهاد بعضی از دوستان اینه که بعد از غذا دادن با دست ، مرحله بعدی خاروندن سرش هست البته به نظر من روی دست آوردن مرحله دومه . شما باید با توجه به شرایط طوطی مرحله بعد رو انتخاب کنید . اگه طوطی شما بهتون اجازه میده که موقع غذا دادن منقارش رو ناز کنید ، میتونید برای خاروندن سرش اقدام کنید . اما اگه فکر میکنید اینکار باعث میشه بهتون بی اعتماد بشه روی دست اومدن رو باهاش تمرین کنید .
تو این قسمت میتونید مقالات مربوط به روی دست آوردن و خاروندن سر و نکاتی که برای انجام این مراحل مهم هستن رو مطالعه کنید
رفتارشناسی و آموزش به طوطی سانان
سوالی هم داشتید بپرسید حتما
موفق باشید .

البته هنوز ازم غذا میگیره اما خوب یه کم بی اعتماده چه کار کنم باهام بازم خوب شه؟ راستی یه سوال دیگه هم داشتم الان در قفسو باز میکنیم غذا میگیره اگه غذا دستمون باشه هم میشه نوکشو ناز کرد اگرم نباشه نمیذاره نوکشو نار کنیم اما میاد و با زبون میزنه به دستمون (البته دست خانومم به خاطر جریانی که گفتم) میخواستم بدونم الان برای تمرین روی دست اومدن زوده یا نه؟ خودم فکر میکنم زوده نمیدونم درسته یا نه