دوستان به کاسکو میشه تخم کبوتر داد؟
آخه تخم کبوتر برای به حرف آوردن انسان خیلی خوبه و آیا روی کاسکو هم جواب میده به نظرت؟؟
چوب به دلیل لایه لایه بودن امکان داره مواد شوینده لای اون بمونه و شسته نشه . خشک شدن تنها تاثیر نداره . به نظرم بهتره کمی سطح اون رو بتراشید و دوباره با آب داغ بشورید و خشک بشه بعدش استفاده کنید .درضمن وقتی راهنمایی میگیرید کمی هم تحمل کنید دوست عزیز وقتی پاسخ گرفتین بعد اقدام کنید . اینطوری برای خودتون هم بهتره .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کمبود کلسیم رو بخاطر ظاهر نوک بدش گفتم . نوک پایین لایه لایه شده و نوک بالایی جلوش رگه سفید داره و به نظرم کمبود کلسیم داره که یکم بیشتر کلسیم توی مواد غذاییش یه مدت بذارید . گرچه فقط کلسیم نیست همه ویتامین ها باید تامین بشه چون ظاهر پر هاش هم خوب نیست . همه مواردی که به دوستان گفتیم رو رعایت کنید تا طی پر ریزی درست بشه پرهاش .
تخم مرغ مگه مشکلی داره که تخم کبوتر میخوایین بدین ؟ زرده تخم مرغ که اصلا نباید داده بشه . بعدشم من درباره تخم کبوتر هیچی نشنیدم شما هم ریسک نکن چون هرچی باید رعایت کنید دقیقا مثل تخم مرغ هست که خب اونم خودش هست نیاز به تخم کبوتر نیست .
موفق باشید
فکر کنم منظور شما این کاسکو بود که نوکش پوسته پوسته شده؟
Click here to view the original image of 800x600px.
درسته؟ یا برای منم کمبود کلسیم داره؟
نوک کاسکو باید صاف و یکدست باشه . گاهی روش خط های نازک سفیدی میافته ( روی نوک ) که در اثر عودنل طبیعی مثل ساییدن نوک یا آب خورد و خشک شدن یا ... پیش میاد . در کاسکوی خودتون در عکس اول اگر به انتهای نوک پایین نوک پایین دقت کنید میبیند لایه لایه شده . در تصویر دوم جلوی نوک بالایی هم لایه لایه هست .
برای کاسکو دوستمون هم اگر ببینید لبه ی نوک پایین لایه لایه شده .
اگر این شرایطی که گفتم رو داره پرنده ویتامین بدنیش کمه ولی کلسیم کمی بیشتر . نمیگم از فردا شما هی مواد کلسیم دار بدی . شما باید کمی در غذاییش کلسیم اضافه کنی مثلا اگه هفته ای دو روز بروکلی میدادی الان 3 4 روز تیکه های کوجکتر بده اونم به مدت محدود نه پشت سره هم . بدن پرنده برای جذب کلسیم نیاز به ویتامین D وجذب اون از نور خورشید رو داره پس هر دو روز نیم تا یک ساعت آفتاب بخوره بهش خوبه . اگر هم که جایی که قرار داره مستقیما هر روز نور خورشید بهش میتابه که عالیه . فقط اگه رام هست ترجیحا هر روز نور آفتاب بخوره خیلی بهتره ولی اگه میترسه از جابجایی هم دو روز یبار یا سه روز یبار کافی هست . قبلا هم گفتیم برای سلامتی پر ها حتما کمی پر های پرنده رو مرطوب کنید چون فصل گرما هست کمتر پرنده سرما میخوره . توصیه من اینه با یه تیر دوتا نشون بزنید هم پرنده رو آفتاب بدین هم از گرمای آفتاب برای خشک شدنش بعد از حمامش استفاده کنید .برای اینکارنکات ایمنی رو رعایت کنید دما رو بالا ببرید موقعی که میخوایین حمومش کنید . مثلا اگه هر روز میذارید آفتاب بخوره یه روز در میون همونطور که توی آفتاب هست کمی روش آب اسپری کنید . زیاد خیسش نکنید . همون مرطوب شدن کافیه . اینطوری پرهاش هم شاداب تره . فقط اول برارید توی آفتاب بعد از ده دقیقه حدودا روش اسپری کنید بعد بذارید توی آفتاب بمونه خودشو کامل خشک کنه . هیچ گونه جریان بادی هم در منزل نباشه .مراقب باشید.
موفق باشید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)