روزا تقریبا ساکته ، ولی صبح ها زیاد صوت معمولی میکشه ، گهگاهی هم عصرا صوت میزنهاز روی حالت پر ها نمیشه سن رو تشخیص داد و بگیم حالتش توی هر سن چجوری هست . حالا مر ها بستگی به نوع نگهداری و تغذیه اش داره . فقط گاهی رنگ پر ها توی سن های بالاتر روشن تر از کاسکو های جوان تر هست همین . برلی تشخیص سن لطفا یه عکس از چشم بدون فلاش و در نور عادی بذار که کاملا مشخص بشه رنگ چشم .
درباره تقلید هم بله همیشه امید باید داشت و باهاش کار کرد . حالا که باهاتون دوست شده باهاش تمرین کنید تا کلمه رو تکرار کنه . کلا ساکته یا سوت های معمولی خودش رو میزنه ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
این عکسو الان گرفتم اگه خوب نبود بگین باز هم میگیرم!
سلام دوست عزیز سن کاسکو شما حدودا 1.5 تا 2 سال هستش . سفید هست با رگه های طوسی . چشم هنوز دودی داره .
درباره پر هم میتوکه علتش توی لک رفتن باشه که پر ها به مرور میریزه . پر های ناحیه گوش از پر های دیگه بدن نازک تر هستند برای شنوایی بهتر. واسه همین حالشتون هم کمی فرق داره .
موفق باشید
سن کاسکو شما بالا هست و رنگ چشم نباتی هست همونطور که قبلا گفتم 4 5 سال داره .شایدم بیشتر ولی حداقل 5 4 ساله ست . رنگ دور چشمش از اول انقدر قرمز بوده ؟ منظورم اون حاله ی دور چشم هست
بچه ها یخورده کمبود کلسیم نداره ؟ بخاطر اون رگه های پوس پوسی شدن رو منقار میگم
به نظرم خیر مشکلی نداره .چه مدت دارید ؟
در ضمن کمی کمبود کلسیوم هم داره . جلوی نوک رگه سفید داره و نوک پایینی داره پوسته پوسته میشه . از سیزیجاتی مثل کم بروکلی یا سفیده تخمه مرغ یا استخوان ران مرغ طبق استفاده ای که قبلا گفتیم بهش بدین اگر هم میدین که کمی بیشترش کنید .
دوستان عزیز به سوال بنده در صفحه 356 نیز یه عنایتی بفرمایید لطفا
یه دو ماهی میشه که دارم!
پس کار خوبی کردین که بالش رو کوتاه کردید . اسباب بازی های متنوع بگیرید و هر هفته تغییر بدین .مجبور بودم بالش رو کوتاه کنم ، چون هر دفعه از قفس بیرونش میاوردم برا داخل بردنش ، پرواز میکرد ، یکی دو بار هم به دیواره ها خورد، بالش رو هم دادم همون پرنده فروش برام کوتاه کرد ، دو تا شاهپر اول رو گذاشتم شش تا بعدی هم از محل برخورد ردیف دوم پرش با ردیف سوم ، طبق عکسایی که تو اینترنت دیدم کوتاه کرد. داخل قفسش هم یه دونه زنگوله ، و به دونه زنچیر هایی که چوب داخلشون هست رو گذاشتم ، در طول روز یکی دوبار باهاشون ور میره ، ولی اینطور نیست که کاملا درگیرش باشه!
دوستان میتونن عکسایی از قفس خودشون بذارن ببینم چطور داخل قفسشون رو واسه طوطی جذاب کردن؟
ممنونم
اینم مثل غذاهای دیگه باید کم کم بهش معرفی بشه . صبح بهترین زمان برای معرفی غذاهای جدید هست .دوستان عزیز من طبق راهنمایی شما ورسل لاگا پی15 تهیه کردم برای کاسکوم پلتها رنگی و طرحدار هستند. دیشب با تخمه یکم قاطی کردم و براش ریختم تو ظرفش اما امروز صبح که از سرو صداش که مشخصا از گرسنگی بود بیدار شدم رفتم سراغش دیدم که تمام پلتها رو برای پیدا کردن تخمه ریخته زمین همه ی تخمه ها رو فقط خورده. من براش یکم هویج و جعفری و فلفل دلمه گذاشتم همه رو خورد ظاهرا بسیار گرسنه بود. حالا من چه کار کنم که این پلتها رو بخوره چون فکر میکردم صبح که گرسنه بشه میخوره! یه سوال دیگه هم داشتم این طبیعیه که کاسکوس من به صداهای بوق و جیغ مانند واکنش نشون میده؟ یعنی صدای آژیر میشنوه شروع میکنه جیغ کشیدن! در مورد عروس هلندی فکر کنم این کار به خاطر نزدیک شدن به سن بلوغه اما در مورد کاسکو نمیدونم!
بله طبیعیه . معمولا جاهایی که سرو صدا بیشتر باشه طوطی ها سعی میکنن با ایجاد صداهای بلندتر جلب توجه کنن .
ای بابا فاصله سوال شما تا جواب من 5 دقیقه هم نبود . اگه قرار بود بدون اینکه مطمئن بشید عمل کنید پس این سوال دیگه برای چی بود ؟شرمنده عزیز من قبل از اینکه بگید اینکارو کردم و با مواد شوینده شستمش و تو آفتاب گذاشتم آیا مشکلی پیش میاد ؟ البته خوب تمیزش کردم که مواد شوینده روش باقی نمونده باشه ؟
دوستان من کاسکوم پوست تخم مرغ رو نمیخوره میخوام بدونم اگه پودرش کنم و بریزم تو آبش بهتر نیست ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
پوست تخم مرغ رو میتونید پودر کنید و روی غذاش بپاشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.