سلام به تمام دوستان عزیز
والا من دقیقا دوازده روزه که این خاکستری رو خریدم. اسمش زویا هست. البته من خودم خیلی در خریدش نقش نداشتم.
چند تا مورد هست که یکی یکی عنوان میکنم.
1-یکی از ناخن های انگشت عقبیش رو نداره! به نظرتون در میاد یا اگه در نیاد جدا از بحث زیبایی براش مشکلی پیش میاد؟
2- عکسش رو هم میگذارم. ته دمش هنوز سیاهه و به نظر خودم چشماش کم کم داره سفید میشه. اما هنوز نشده. امیدوارم هنوز دیر نشده باشه؟
3-برعکس اون چیزی که فکر میکردم خیلی ارومه فقط یکی دو روز اول یه کم غار کشید الان حتی اگه دستم رو هم بکنم تو قفس کاری نداره حتی با نکش با دستم بازی میکنه اما اگه بخوام بهش دست بزنم غار میزنه و گاز میگیره.
4-بالهاش رو هنوز نچیدم اما به نظرم قبلا یه بار چیده شده چون چند بار که بلهاش رو باز کرده احساس کردم جای قیچی رو بالشه!
کلا به نظرم قبلا تو خونه کسی بوده یا خیلی تو مغازه مونده چون از حالت طبیعی خیلی اروم تره!!! ترسم از اینه که تو حرف زدن هم همین قدر کمرو و خجالتی در بیاد. اخه شنیدم که طوطی هایی که غار کش تر هستن وقتی رام میشن بهتر حرف میزنن! نمیدونم چه قدر درسته؟
5-از روزی که اوردنش نکش پوسته پوسته بود. چی کار کنم که خوب بشه؟
6-میخواستم بدونم که کسی جای مطمعنی برا کوتاه کردن بالش تو شیراز میتونه بهم معرفی کنه. خصوصا شما اقا که اگه اشتباه نکنم باید هم شهری باشیم.
7-و اینه که الان باید باهاش چی کار کنم و چه تمرینی رو شروع کنم؟
غذا هم تا الان تخمه-بادام زمینی-حبوبات پخته شده-ساغه کرفس-هویج-سیب-گیلاس خورده. یه بار هم انگشتم رو زدم تو عسل و بهش دادم خورد.
اینم عکساش
ببخشید که کیفیت مناسبی نداره. همین ها رو هم که میخواستم بگیرم 10 بار موبایلم رو گاز گرفته!
ببخشید طولانی شد
با تشکر
اق مهدی داداش این چه وضعشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
چرا قفس خالیه و اونطور که دیده میشه چرا حداقل یه طرفش به دیوار نیست؟سعی کنی یا جاو و یا عقبش به دیوار بجسبه.در ضمن اگه کاسکون رو به عقبه ((توی تصویر غذا دادن با دست)) و ظرف غذا ش به پشته و دیوار اون طرفه.شما قفسو لطف کن بچرخون تا ظر ف غذا بیافته طرف خودت و پشت کاسکوت دیوار باشه.حیوون پشتش به همه با استرس غذا نخوره.
جوجه کاسکوت بهترین زمان یادگیریشه .کاش ناخونش نیافتاده بود .بانمکه .یادت باشه هرچی کاسکو سالم تر گرون تر و با ارزشتر
ویرایش توسط hamed_137077 : 7th June 2010 در ساعت 04:04 PM
سلام حامد جان
در مورد خالی بودن قفس اگه منظورتون اسباب بازیه که حق با شماست. جایی رو تو شیراز نمیشناسم که داشته باشن باید بگم از تهران بیارن.
در مورد مکان قفس هم از دو طرف به دیواره اما از هر هر طرف حدود 20 سانت با دیوار فاصله داره. ولی چشم میچرخونمش که ظرف غذاش طرف خودم باشه. ممنون از راهنماییتون.
ویرایش توسط مهدی صمیمی : 7th June 2010 در ساعت 04:46 PM
سلام دوست عزیز
خوش اومدی همونطور که قبلا عرض کردم اینجا بچه ها کامل شما رو راهنمایی میکنن قبل از هر چیز شما زحمت بکش این چند صفحه رو بخون خیلی به شما کمک میکنه ناخنش غیر از مشکل زیبایی مشکله دیگه ای نداره مگر زخم باشه اثباب بازی رو خودت میتونی فعلا درست کنی بهش بدی که من و دوستان تو چند صفحه پیش توضیح دادیم پرشو پیش یه پرنده فروش که وارد باشه ببر کوتاه کن خودتم در صحنه نباش البته اگه کوتاه نشده باشه که وقتی پرشو باز میکنه کاملا معلومه اگه کم کوتاه شده باشه میپره برای نوکش کمبود کلسیومه با تغذیه درست میشه توضیحات کامل تو چند صفحه قبل هست غار کشیدن ترسو بودن ...... هیچ ربطی به خوبو بد صحبت کردن نداره فقط تمرین تاثیر داره بادوم زمینی روزی 2 3 تا بیشتر نده نوعه خوب باشه دو تایی چینی خوبه کپک زده نباشه مواظب باش اونایی که شک داری باز کن اگه توش کپک باشه سریع مریضش میکنه نمک اصلا گیلاس کم سیب زیاد عسل تو آبش نه با انگشت بازم این تاپیکو بخون اگه موردی بود یا سوالی همگی در خدمتیم
موفق باشی
جناب پرنده غریب ممنون از راهنماییتون.
فقط الان میخوام زیر پست ها سپاس بزنم اما نمیدونم چه جوریه. مگه این جا کلید سپاس نداره؟ یا جور دیگه ای باید سپاس بزنم؟ ببخشید این رو این جا مطرح کردم چون خواستم بدین وسیله از دوستانی که زحمت کشیدن و پاسخ دادن و من نتونستم زیر پستشون سپاس بزنم هم معضرت خواهی کرده باشم.
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)