میدونم عزیز این صدای پرندگان دیگس ولی میخوام بدونم که اولا شما که گفتی تقلید یعنی چیزی که میگفتید رو تقلید میکرد یا صدایی که یاد گرفته بود آخه گفتید شروع کرد به تقلید کردن . که جوابمو گرفتم الان پس صدایی که قبلا یاد گرفته بوده رو تقلید میکرده بعد یه سوال دیگه من با این یکی کاسکوم میشه 3 کاسکو که داشتم تا حالا هر 3 تاشونم 3 تا صدا رو مثل هم در میاوردن این برام شده سوال که آیا این صدای خودشونه ؟ یا اینکه محیطی که زندگی میکنن چیزی هست که این نوع صدا رو یاد میگیرن ازش .
یکی که یه صوت میزنن و یکی هم انگاری با صوت میگه کاسکو و یکی دیگه هم تق تق کردنشون هست
والا این سوال رو باید از یه کاسکو پرسید . من فقط میرون صدای تق تقی که با توکشون موقع ترس درمیارن با صدای قار کشیدن ذاتی هست اونم نشونه ترسه و خب توی همه موجودات هست بقیه رو نمیدونم . دونستن هم هیچ ضرورتی نداره .چون کاسکو ها میتونند سوت هارو باهم ترکیب کنن و صدای جدید دربیارن نمیشه دقیق فهمید صدایی که درمیارن رو از کجا یادگرفتن . دقیقا مثل کلمات . وقتی چندتا ولمه یاد میگرن گاهی ترکیب میکنند و جابجا بکار میبرن ...
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوستان پس از دو ماه عکس از کاسکومو گذاشتم . عکس سمت چپی عکسی که موقع ورود ازش گرفتم و عکس سمت راستی عکسی که االان گرفتم. ممنون میشم نظرتون و بدید.
![]()
سلام دوستان گرامی
من یه قفس بزرگ برای کاسکوم خریدم از اینا که سقفش باز میشه و کفیش راحت در میاد
قفس قبلیش کوچیکتر بود البته در مقایسه با قفس جدید خیلی کوچیکتر !
الان میتونم منتقلش به قفس جدیدش ؟
و اگه میشه چجوری این کارو بکنم ؟![]()
سلام قفس مناسب بری کاسکو1033هست و اگه این مدل رو خریداری کرده باشید خوبه.......درمورد انتقال هم باید بگم:ابتدا چندروزی رو قفس رو جایی بذارید که کاسکو راحت ببینه تا باهاش آشنا بشه و ترسش بریزه و هر2رز قفس رو بهش نزدیک تر از قبل بکن تا اینکه به قفس خودش چسبیده بشه بعد از این مراحل قفس جدید رو بذار بالای قفسی که داخلشه پس از چند مدت قسمت بالایی قفس یا همون سقف قفسی که طوطی داخلشه رو باز کن و در اون قفس بالایی هم همینطور طوطی که دو قفس به هم راه داشته باشند.و بذارید در همین حالت باشند مطمئنا کاسکو ها طوطی باهوش وکنجکاوی هستند و برای ارضا این حس کنجکاوی به قفس جدیدش برای نگاه انداختن میره و چندمدتی که به قفس جدید عادت کرد اسباب و ظروف غذاشو به قفس بالایی منتقل کن و در قفس پایینی رو ببند تا به قفس قبلیش راهی نداشته باشه و قفس قبلی رو بردار .........موفق باشید
دوستان یه دوتا سوال پیش اومده اینکه ریکی شبا که میخواد بخوابه میره رو ضرف غذاش میایسته و میخوابه و دوم اینکه عیبی نداره من تخمه و میوه رو تو یه ظرف بریزم ؟ باعث مریضی میشه ؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)