سلام
فنچ ها از روز بیستم به بعد جسور میشن و از لونه بیرون میان
و با کوچکترین استرس به لونه بر میگردن
از روز 18 خودشون فقط سرشون رو مرتب میدن بیرون
همیشه بهتره همه جوجه ها با هم بیرون بیان تا همه با هم تغذیه بشن (در هر صورت غذا به جوجه های کوچکتر کمتر میرسه و دچار رشد سوزی میشن)
در بعضی مواقع اگه جوجه ها به هر دلیلی زودتر از موعد از لونه بیرون بیان امکان داره مولدها بهشون غذا ندن ( در این حالت باید غذا به مقدار زیاد در قفس موجود باشه و تا دو روز غذاهای نرم کمکی تو قفس باشه مثل تخم مرغ و پلو و ...)
دوستان شرمنده واسه چندمین بار این سوالو میپرسم....آخه من میبینم فنچام خیلی به آبتنی نیاز دارن ! جوجه هاشونم الان کامل پر دراوردنو فقط بیرون نیومدن !
میشه واسشون آب گذاشت واسه آبتنی ؟؟؟؟ آخه پراشون شفافیته قبلو نداره
سلام
برادر من ، دوره ی تخمگذاری و بعد از اون دوره ی نگهداری از تخمها و بعد از اون ، دوره ی نگهداری از جوجه ها تا زمان مستقل شدن جوجه ها ، دوران بحرانیه .
هیچ پرنده ای ( مگر در شرایط خاص ) ب خاطر آبتنی نکردن ، تلف نشده .
ولی خیلی از پرنده ها ب دلیل سرما تلف شدن .
در جوجه هایی ک هنوز داخل لونه قرار دارن و مستقل نشدن و سیستم دفاعی قوی ندارن ، این سرما توسط خیسی بدن جفت ب جوجه ها منتقل میشه و همین سرما خیلی زود جوجه ها رو از پا در میاره .
انتخاب با خودتونه .
سلام دوستان
من یه جفت فنچ دارم که هرچی بشون بدی میزارنش واسه لونشون توی لونه الان فقط پنبه دانه گذاشتم و توی بالاترین قسمت قفس هم هست منتها این جفت کارشون فقط شده لونه سازیو هییییچ خبری از تخم نیست!!!
البته به سفارش دوستان یه دو هفته ای لونه رو برداشتم چون انگار فقط به عنوان جای خواب باورش داشتن اما الان که یه ماهه برش گردوندم همون اش و همون کاسه!! البته فقط یه بار یه تخم توی لونه دیدم مه اونم بعد 1ساعت ناپدید شد!!
غذاییشونم :هویج، ارزن،جعفری،تخم مرغ ابپز و کف دریا هستش
خلاصه تکلیف چیه دوستان؟؟
سلام
شما الان ی ماهه ک براشون لونه قرار دادین و خبری از تخم نبوده ؟؟؟
جفتگیریه جفت رو مشاهده کردین ک براشون لونه گذاشتین ؟؟؟
این ک بعد از گذاشتن تخم اون رو خوردن ، مربوط ب کمبود مواد معدنی ب خصوص کلسیمه .
دلیل دیگه ش هم ممکنه هنوز ب محیط پیرامونشون اطمینان ندارن یا عامل استرس زا در محیطشون وجود داره ک باعث شده بیخیال تکثیر بشن و از روی تخم بلند شدن و تخم رو خوردن .
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)