سلامسلام و درود خدمت اساتید محترم :
پیتر پاش باد کرده الان دیدم !
روی انگشت بزرگ جلو بالای ناخونش یه چیزی مثل شاخک زده بیرون صورتی و کم رنگ با مویی رگ های خونی فکرم کنم پاش یکم باد کرده باشه !
نمیتونم عکس بگیرم دسترسی به دوربین ندارم متاسفانه .
نوک پیتر هم داغ الان با دهن بهش غذا دادم نوکش خیلی داغ بود !
اینم بگم که بازی میکنه و آب و غذارو میخوره !!
با همون پاش هم سیب رو میگیره و میخوره !
به نظر شما چشه ؟؟ افونت کرده ؟
در مورد پاش اگه خوب نشد باید دامپزشکی ببرید
مورد دوم طبیعیه و چون شما بادهان نوکشو لمس احساس کردی داغه(پوست لب نازک تر ازدسته) اما نباید بهش با دهان غذا بدید
اگه همینطور بخواید با دهان غذا بدید به زودی ممکه مریض شه
سلام
دوستان ی بنده خدایی ک خیلی وقته کاسکو نگهداری میکنه ، ی حرفی زد خیلی برام جالب بود میخواستم بدونم این حرف واقعا درسته یا خیر .
گفت برای این ک ی طوطی ( ب خصوص کاسکو ) سخنگوی خوبی بشه ، باید حنجره قویی داشته باشه .
واسه قوی شدن حنجره هم باید ی مدت ، مدام حنجره ی طوطی ( زیر گلو ) رو با انگشت خاروند . این کار تاثیر خیلی زیادی توی قوی شدن حنجره و رساتر شدن صدای طوطی داره .
ممنون میشم در مورد این موضوع توضیح بدین .
سلام و درود
با دهن فقط بهش تخمه میدم و تمرین بوس دادن میکنم باهاش !
اما در مورد پاش 3 روزه اینجوریه ! فردا ببرمش دامپزشکی یا بازم صبر کنم ؟
رضا جان این حرف خیلی خیلی بی ربط و بی معنیهسلام
دوستان ی بنده خدایی ک خیلی وقته کاسکو نگهداری میکنه ، ی حرفی زد خیلی برام جالب بود میخواستم بدونم این حرف واقعا درسته یا خیر .
گفت برای این ک ی طوطی ( ب خصوص کاسکو ) سخنگوی خوبی بشه ، باید حنجره قویی داشته باشه .
واسه قوی شدن حنجره هم باید ی مدت ، مدام حنجره ی طوطی ( زیر گلو ) رو با انگشت خاروند . این کار تاثیر خیلی زیادی توی قوی شدن حنجره و رساتر شدن صدای طوطی داره .
ممنون میشم در مورد این موضوع توضیح بدین .
بجث کردن نداره چون اساسا حرف بی پایه و اسایه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.