نه خدا را شکر اوایل نمیخورد اما کم کم عادتش دادم همه چیز رو میخوره تقریبا مخصوصا پرتقال و سیب رو حبوبات رو هم خیلی خوب میخوره فقط پرتقال رو عادت داره بعضی وقتا میزنه به آبش بعد میخوره
نمیدونم چرا یکی از دوستان گفتن شاید داره تمیز میکنه یا داره بازی میکنه ولی چرا فقط با پرتقال این کارو میکنه و با میوه های دیگه نه
ابن یه عادته دوست عزیز . دلیلش هم قابل فهمیدن نیست . کاسکو من پوست تخمه هاشو داخل آب میندازه و بعدش برمیداره و میجوه یا حتی میوه هاشو گاهی داخل آب میزنه و بعد میخوره . ممکنه قبلا غذای خشکی مثل پرتغال خورده که مجبور بوده آب بزنه بعد بخوره و الانم فکر میکنه اینم همونه یا حتی ممکنه بخواد تمیزش کنه یا بازی کنه . هر فرضیه ای میتونه باشه. فقط شما سعی کنید مراقب باشید آبش کثیف نشه و تعویض کنید آب رو .
موفق باشید
سلام
دوست عزیز اگر به عرایض قبلی من دقت می کردید جواب سوال دومتون را می گرفتید. آمازون و کاسکو دو گونه متفاوت هستند با دو ساختار ژنتیکی متفاوت. به همین دلیل فقط با بررسی دی ان آ می توان تشخیص داد قابل جفت شدن هستند یا خیر و به دلیل اینکه تاکنون اینکار انجام نشده به نظر می رسد غیر قابل جفت شدن باشند.
در مورد سوال اولتان، کاسکوی قرمز هیبرید نیست. موتاسیون است. داستان موتاسیون با هیبرید متفاوت است. در موتاسیون شما در یک گونه با جفت اندازه های چرخشی یا جفت اندازی رنگهای مختلف سعی می کنید رنگ جدید تولید کنید. مثل موتاسیون رنگی در باجریگار یا ککاتیل. مهمترین نکته در موتاسیون این است که رنگ تولیدی باید در رنگ والدین وجود داشته باشد. برای همین است که طوطی خاکستری کنگو قرمز می شود و آبی نمی شود. یا اکلکتوس آبی و خاکستری می شود. روشهای مختلفی دارد ولی معمولترین روش جفت اندازی والدین با بچه ها است که باعث می شود به دلیل ضعف ژنتیکی یک رنگ قالب شود.
پاینده باشید.
سلام به همگي
آقا اين اكه ميگين مثلا كاسكو من سيب يا پرتغال يا هويج رو خيلي دوست داره چطوريه؟ يعني سيب يا پرتغال يا هويج رو كامل ميخوره؟
چون كاسكو خودم هر ميوه اي رو بهش بدم ميگيره ، منتها واسه خوردنش اونا رو به صورت تكه هاي كوچيك ريز ميكنه انگار فقط مزشون رو ميچشه، حالا ميخوام بدونم وقتي كاسكو ميوه ميخوره بايد كامل بخوره يا دور ريز هم داره؟
يه سوال ديگه اينكه كاسكو من، بادام و فندق و پسته مغزشون رو اصلا نميخوره فقط پوسته هاي نرم داخل پوست رو ميخوره و با خود پوست كلنجار ميره، بنظرتون علتش چيه؟
مرسي بابت جواب دهي
دوست عزیز غذا خوردن طوطی همینه,طوطی ها معمولا بیشتر از 50 درصد غذا رو اصراف میکنند و ما بقی رو میخورند,یعنی علاوه بر سیر کردن خودشون با غذا بازی هم میکنند,طوطی شما داره میوه ها رو میخوره و اگر به دانه های چرب عادت نداره بهش ندید بهتره به جاش میوه و حبوبات و سبزی تازه در اختیارش بزارید
ار پلت هم استفاده کنید خیلی عالیه
يه سوال ديگه هم داشتم فراموش كردم بپرسم
بالاخره امروز كاسكوم رو بردم حموم با دوش حمام شستمش ، رفتارش هم بد نبود اصلا جيغ يا صوت نزد فقط يكم قفس نوردي ميكرد، بعدشم يه چند دقيقه اي با سشورا نيمه خشكش كردم، وقتي هم از حمام آوردمش بيرون خيلي آروم روي چوب نشسته بود الان واسم اين سوال پيش اومده كه يه سريا ميگن سشوار بده، يه سريا ميگن اشكال نداره! حالا شما چي ميگين؟
بعد با توجه به اين صحبت هام آيا رفتارش خوب بوده؟
ممنون
آقای وکیلی منظور از پلت همون پلت مرغ مینا هست؟
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)