مثلا همین کاسکو تیمنه با کنگو . ملوکان با سولفور ... طوطی هایی که در رنج خودشون بین گونه ها تغییر جثه وجود داره به نظرم نمیشه ولی هم جثه هارو میشه... البته گفتم من تا حالا ندیدم و این مسئله برام جالب شده که میکس این طوطی هارو ببینم برای همین گفتم عکس بذارید بیشتر آشنا بشیم باهاشون ...
و گر نه توی این عالم هستی هیچ چیز غیر ممکن نیست . من بابت اون پستی که گفتم جفت نمیخورن منظورمو شاید بد رسوندم که کلا جفت نمیخورن ولی تو اسارت که کم مونده کاکتیل رو با ماکائو اسکارلت جفت بزن .. از این ملت هیچی بعید نیست .
دوستان کاسکوی من خیلی دوست داره که بیاد و تو پذیرایی یه دوری رو فرش بزنه.
اشکال نداره بعضی اوقات بیارمش رو فرش و بذارم یه 5 دقیقه بچرخه. مثلا هفته ای یه بار
www.parsipet.ir/thread7021.html#post188048 به این تاپیک سر بزنید
ممنون آقای وکبلی عزیز. سوال دوستمون و راهنمایی شما باعث شد هیبرید هارو بیشتر بشناسم و توشون جست و جو کنم .
ولی هنوزم میگم توی طبیعت این امر امکان پذیر نیست . توی اسارت همه چیز امکان پذیره . الان تقریبا همه نژاد هارو مطالعه کردم جز کاسکو تیمنه و کنگو . توی یه پست خارجی خوندم و پاسخش رو با اگر داده بودند . یعنی گفته بودند اگر در اسارت جفت بخورن از نظر ظاهری تفاوتی نمیکنه و رنگ رو ممکنه از تیمنه و ظاهر بدن رو از کنگو ارث ببره و یا برعکس ... . ولی باز اگر هیبرید کاسکو شما یا دوستان عکسش رو پیدا کردید حتما بذارید مطلب جالبی هست .خودم هم مطالعه میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم . موفق باشید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)