درسته این همه غذا وجود داره.
ولی من میخوام چیزایی که واقعاً فکر میکنم خوب باشه را هم امتحان کنم. شاید نتیجه های خوبی بگیرم.
از گل محمدی گلاب میسازن و خیلی خیلی خوبه و ما تو محلون و حیاطمون پر گل محمدیه.
گل محمدی برای آرامش آدم خیلی خوبه و ما با چایی دم میکنیم و میخوریم.
شاید استفاده براس کاسکو هم به پرنده آرامش بده.
سلام دوست عزیز
اولا دوست عزیز نقل قولتون اشتباه بود . دوما پرنده رو میخوایید بخرید بعدا ببریدش دامپرشک ؟ با این قیمت پرنده تیمنه باید جوان و کاملا صحیح و سالم باشه نه اینکه به این صورت باشه . به نظر من صرفه نظر کنید به ریسک های بعدیش نمی ارزه . همیشه پرنده دنبال پرنده های سالم و جوان باشید ..
موفق باشید
ببینید دوست عزیز وظیفه ما راهنمایی هست نه تصمیم گرفتن برای دوستان .ما هیچوقت جسارت نمیکنیم و برای هیچکس بایدی نمیگیم که شما حتما فلان کار رو انجام بده . شما یه کاسکو معرفی کردی بنده نظر شخصی رو دادم که اگر بنده بودم این کاسکو رو خریداری نمیکردم چون اهل ریسک نیستم. این پرنده قبلا بیمار بوده و احتمال بیماری های بعدی رو هم داره . ممکنه شما تجربه نداشتی باشی و پرنده بیماریش حاد بشه و مجرای تنفسی بسه بشه و پرنده خدایی نکرده تلف بشه... این قضیه یه ریسک هست . بهتره بخاطر جون مرنده ریسک نکنیم . شما بگردی کاسکو های مناسب و خوب و سالمی پیدا میکنی ... باز هم تصمیم با خودتونه عزیز .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام به همگی
من الان کاسکو ام رو کمتر از یک ماهه که خریدم ، الان حدود یه هفته ای میشه که غذا از دستمون میگیره، حدود دو هفته ای که جاش کنج گلخونه بود خیلی می ترسید ولی بعد از اون که به کنج هال منتقلش کردم و الان کل خونه رو در دید داره ، پیشرفت زیادی کرد دیگه وقتی میشینم کنار قفس نمیترسه و بهم نگاه میکنه ، حتی غذا از دستم هم میگیره و گاهی وقتی هم انگشتمو با زبونش لمس میکنه ، دیروز هم واسه اولین بار درب بالای قفس رو باز کردم اومد رو سر قفس ، چندین بار هم بالاشو محکم بهم میزد ، مثل اینایی که حس پرواز دارن ، میخواستم ببینم این رفتارش بابت چیه؟
و اینکه چند تا سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدین
1 - در طول روز من اکثر بهش سیب ، پرتغال ، لوبیا سبز و فلفل دلمه ای و هویج و کرفس میدم ، خودش هم گاهی تخمه میخوره ، فندق و بادام هم مغزشو نمیخوره فقط داخل پوستش رو میخوره میخواستم بدونم که این غذایی متنوع واسش اشکالی نداره؟
2- خیلی علاقه زیادی به چوب درخت های گردو ، توت ، بید داره ، اونا رو به صورت تکه های ده سانتی میشکنم ، میذارم بجوشه و خشک شه ، روزی هم حدود شش هفتایی بهش میدم ، میخواستم بدونم مشکلی واسش ایجاد نمیشه؟
3-آیا اگه هرروز دو سه ساعتی درب بالای قفس رو باز کنم ایرادی نداره؟
4- صبح ها وقتی پارچه قفس رو برمیدارم تا یه ساعت از دیواره قفس بالا میره و حالت دویدن میگیره ، هی صوت میزنه ، بعدش دیگه آروم میشه، این رفتارش دلیلش چیه؟
ببخشید اگه متن طولانی شد!
ممنون میشم اگه بتونید بیشتر راهنماییم کنید.
فندوق و بادام زیاد بهش ندید چون چرب هستند و داریم میریم تو فصل گرما الان ذرت تازه یا همون بلال اومده روزی 2 بار هم بلال بهس بدید هم از نظر لرزش غذایی واسش خوبه هم با خورد کردنش لذت میبره با اون چولهایی هم که گفتید میتونید وستشون رو سوراخ کنید و به تیکه های مختلف تقسیم کنید براس اسباب بازی درست کنید درب بالای قفس رو هم فعلا باز نکنید تا زمانیکه کاملا اهلی بشه چون اونوقت به بیرون اومدن عادت میکنه و همش میخواد بیاد بیرون و اگر میخواید صحبت کردن بهش آموزش بدید کارتون مشکل میشه
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)