سلام خسته نباشید دوستان الان دقیقا 2 هفته از اومدن کاسکو من ( ریکی ) به خونه گذشته هنوزم وقتی میرم سمتش یا وارد اتاق میشم میره رو دیواره قفس ولی غار نمیکشه یعنی از اولشم نداشت تا چه مدت دیگه باید همینجور باشه ؟ ولی وقتی تو اتاق نشستم اونم کار خودشو میکنه راحته تا بلند میشم که برم سمتش یا برم بیرون باز میره رو دیواره![]()
بعد یه چیزه دیگه که برام خیلی جالبه اینه که پرتغال که بهش میدم اول میزنه تو ظرف آبش بعد میخوره و وقت خوردنش هم هی چند بار میزنه اونجا بعد باز میخوره کسی دلیل اینو میدونه ؟![]()
سلام . دوست عزیز این حالت طوطی یعنی هنوز به شما اعتماد نداره . شما میتونید کم کم فاصلتون رو به قفس کمتر کنید تا حضور شما برای طوطی عادی بشه . یه صندلی بذارید تو یه فاصله مناسب که میدونید فرار نمیکنه و کار روزانه خودتون رو انجام بدید . بهش خیره نشید . اما میتونید یه کلمه ی ساده مثلا اسم خودش رو براش تکرار کنید . تا زمانی که حضور شما تو این فاصله براش عادی بشه .بعد کمی صندلی رو نزدیک تر کنید و جوری که متوجه نشه شما دارید همینوطور به قفس نزدیک تر میشید . اینکار رو ادامه بدین تا زمانی که نزدیک قفس شدین . حرکاتتون هم آهسته تر باید باشه . حرکت به سمت طوطی باید آروم باشه تا احساس خطر نکنه .
بعضی از طوطی ها غذاهاشون رو اول به آب میزنن و بعد میخورن .به نظر من دلیل اصلی اینکارشون رو فقط خودشون میدونن اما چندتا علت که میتونم بگم اینه . یا میخوان غذا رو نرم تر کنن یا غذا رو بشورن و تمیز کنن و یا فقط برای سرگرمی اینکار رو انجام میدن . وقتی غذاش رو به آب میزنه ، حتما زود به زود آب رو عوض کنید .
بعضی ها نظرشون اینه که نباید به طوطی اجازه داد اینکار رو انجام بده چون باقی موندن غذا تو آب ، آب رو آلوده میکنه و اگه این عادت از بین نره زمانی که صاحبش خونه نیست ،نوشیدن آب آلوده باعث بیمار شدنش میشه. اما بعضی ها هم معتقدن که نباید مانعشون بشیم چون طوطی هم ممکنه دلیل خاصی داشته باشه و هم اینکار براش لذت بخش باشه .
ممنون عزیز بابت نزدیک شدنم بهش باید بگم که اتاقم زیاد بزرگ نیست و قفس کاسکو هم فاصله زیادی با تختم نداره وقتی رو تختم هستم میاد رو چوب و غذاشو هم میخوره و ...... ولی تا پا میشم برم بیرون دوباره میره بالا .
میخوام بدونم غذا دادن با دست رو از کی میتونم شروع کنم ؟ کی این اجازه رو میده و ترسش ریخته میشه در این حد
دوستان من در حیاط خونم خروس لاری نگه میدارم و در طول روز چند بار میخونه.
آیا امکانش هست که کاسکوم که این صدا رو میشنوه یاد بگیره و تکرار کنه؟؟؟؟
سلام این کاسکو بهتون اعتماد نداره و از شما میترسه,وقتی رو تخت آرام و بی حرکتید کمی احساس امنیت میکنه و میاد روی میله و وقتی شما حرکت میکنید میترسه و میره روی میله های قفس
بهتره جایی قرارش بدید که شما رو ببینه ولی اینقدر نزدیک بهتون نباشه,اینطوری هر روز دارید بهش استرس وارد میکنید
از دست غذا دادن هم فعلا زوده,شما اول یک فکری به حال جای قرار گرفتن قفس بکنید
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)