دوستان سلام و خسته نباشید . میخوام به طور خلاصه روش تربیت کاسکومونو بهتون بگم و نقدی بود بگین . خیلی بهش اهمیت بدیم هم خودم و خونواده که طوری همه رو مثل جفتش ببینه.البته کاکام زیاد پیشمون نیست یه موقع از یاد نبرتش کاکامو?؟ کارش طوری که دیر به دیر میتونه کاسکو رو ببینه .1 ماه به1ماه. 2 =تنبیه کردن به موقع مثلا کار اشتباهی میکنه , تنبیهش هم بردن تو قفس و پارچه ای که هر شب میندازیم روش تا بخوابه روبرای 2 دقیقه میندازم روش . سوالم این جاست که محبت زیادی بهش طوری که واقعا تمام اعضای خونه رو یکی ببینه یعنی همه رو مثل جفتش ببینه , مثلا باهاش حرف زدن کار کنیم .نازشم بخریم بزرگ بشه چطوری میشه ???؟؟؟(یکم پرجوی داشت قبلا, دیگه الان اصلا نداره چون زیادی بهش میرسیم) ایا پرهای که سالم نیستن درست میشه ?؟ الان که دیگه فقط پر ارایی میکه و مشکلی نداره .3= من وقتی در قفس برای کاسکوم باز میکنم از رو چوب میاد رو دستم و میارمش بیرون تازه سرشم خم میکنه, راحت انگاری شیرین کاری میکنه . و مواقعی که دراز کشیدم میاد رو سینم تا نازش کنم زیر 2رونش پاهای نازکش میگیرم میارمش میگم بوس بده اونم میده بدش نمیاد تازه صدای بوسم در میاره وقتی این کارو میکنم .طولانی شد ببخشید . ممنون از همگی
سلام دوست عزیز
ممنونم بابت سایت خوبتون
من الان حدود 20 روز میشه که یه کاسکو خریدم ، اصلا غار نمیکشه ، صبح ها وقتی بیدار میشه عادت داره بره کنچ قفس ، با نوکش یکی از میله های افقی رو بگیره و باپاهاش حالت دویدن به خودش میگیره و صوت بزنه(یعنی پاهاش رو رو میله عمودی بالا پایین میکنه و حالت لیز خوردن میشه)، بقیه روز رو هم تقریبا روی چوبش ساکت وامیسته
هر وقت هم میخوام ظرف غذا یا آبش رو عوض کنم باز همین حالت دویدن میگیره البته خیلی کم یعنی میره گوشه چوب و خیز برمیداره واسه این حرکتش، الان میخوام کاری کنم که بیاد از دستم غذا بگیرهه ،ظرف غذاشو خالی کردم ، وقتی یه دونه تخمه دست میگیرم و دستمو میبرم جلو حتی میگذارم رو میله کنار چوب ، باز همین حالت رو میگیره ولی غار نمیکشه و از دستم نمیگیره
ممنون میشم راهنماییم کنید.
مرسی
سلام.نگران فراموش کردن اعضای خانواده نباشید.حتی اگر دیر به دیر هم ببینه فراموش نمیکنه.
اینکه خیلی به اعضای خانواده وابسته شده میتونه در آینده درصورتیکه بهش کمبود توجه بشه باعث پرکنیش بشه.بهتره ساعات بیشتری در روز رو بجای اینکه با خانواده بگذرونه توی قفس و با اسباب بازی هاش سرگرم باشه.اما کارتون خوب بوده و خیلی خوب باهاش ارتباط برقرار کردید.
سلام
ممنون
آره هست منتها خیلی باهاش بازی نمیکنه
علاقه زیادی به چوب درخت گردو و توت و بید داره که روزانه براش میگذارم
سنش هم فروشندش گفت کمتر از یکساله ، ولی رنگ عنبیه اش به نظرم ، دودس روشن مایل به سفید هست ، ولی به نظرم جوجه هست چون اگه وحش بود از روز اول خودش رو به در و دیوار قفس میزد ، بازم شما استادید ، بهتر میدونید!
اینکه ظرف غذاش رو بردارم تا باد غذا ازم بگیره کار درستیه؟
و اینکه اگه بخوام با دست بدم دستم داخل قفس ببرم یا بیرون بهش نزدیک کنم؟
مرسی
سلام.دستتون رو اصلا داخل قفس نبرید.حریم پرنده هست و ممکنه حتی اگر رام باشه هم واکنش منفی نشون بده چه برسه به اینکه وحشی هم باشه.
غذاش رو هم در اختیارش بگذارید.اما ببینید به چی علاقه ی بیشتری داره و همون رو از بیرون قفس بین دو انگشت نگه دارید تا بیاد بگیره.میتونه یک تکه سیب،پرتقال،موز،بادام ،پسته و هرچیزی که علاقه ی بیشتری داره نسبت بهش.
سنش هم نمیشه تخمین زد چون عکس از چشماش دور هست و اصلا واضح نیست.
سلام
دوست عزیز مصرف بادام زمینی برای طوطی سانان ب هیچ وجه توصیه نمیشود . مگر در شرایط خیلی خاص و حاد مثل ضعف شدید طوطی .
بهتره دوتا لینک زیر رو مطالعه کنید :
http://www.parsipet.ir/thread9028.html
ایا میتوانم به طوطی خود بادام زمینی بدهم ؟
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)