دوستان میشه به کاسکو گوجه فرنگی و فلفل دلمه داد؟
دوستان میشه به کاسکو گوجه فرنگی و فلفل دلمه داد؟
تخمه ای که کلسترول داره چه فایده ای داره؟
ملت جلوی کاسکوشون ظرف تخمه رو پر میکنن میزارن میرن بیرون طوطی میره تخمه برمیداره این تخمه آفتابگردونها هم که ماشالا از هر 10تاشون 7 تاشون پوکه
این کاسکو 3 سال سن رو شاخشه کاسکوی 9ماهه نیست که موقع غذا خوردن بد قلقی کنه
قطعا کاسکو میوه و ذرت رو به تخمه ترجیح میده اینجوری هم نیست که این کاسکو توی مغازه میوه اصلا نخورده باشه
خداروشکر به اندازه کافی کاسکو داشتیم که ملت رو اشتباهی راهنمایی نکنیم اطلاعاتی هم که هرازگاهی توی این قسمت در اختیار دوستان میذارم
براساس تجربمه و نه کپی گرفتن از لینکها یا فرومهای دیگه
خدافز
همون تخمه ای که کلسترول داره پروتئین هم داره؛ما نگفتیم ظرف تخمه رو پر کنید؛گفتیم به اندازه بدید,به اندازه یعنی روزی چند تا دونه در غذایی طوطی باشه
این کاسکو هم چشماش دودیه که تازه داره طوسی میشه خیلی خیلی سن داشته باشه 1.5 سالشه و هنوزم به 3 سالی که شما میفرمایید نرسیده
اصلا به فرض این که 3 سالش باشه چه ربطی به غذا خوردن داره؟؟؟؟طوطی که سنش رفت بالا خودش میفهمه تخمه زیاد براش خوب نیست؟؟؟طوطی که تازه از جنگل شکار شده و تو این این مدت چند ماه که به دست من و شما برسه چیزی جز تخمه نخورده چه فرقی میکنه سنش 6 ماه باشه یا 10 سال؟؟؟؟تو جنگل سبزی و پرتغال و سیب و هویچ و فلفل و نخود لوبیا میدیده که بدونه چی به چیه؟؟؟؟
شما ظرف تخمه کاسکو رو بردار و جلوش 1000 جور میوه بزار اگر به خودنشون ادت نداشته باشه ظرف 1 هفته تلف میشه
تا جایی که بنده اطلاع دارم کاسکو توی محیط طبیعیش از ذرت مزارع و میوه ها استفاده میکنه
دلیل اصلی شکار شدن کاسکو توی کنگو هم همین آسیب زدن کاسکوها به مزارع ذرته
شما میفرمایید اونجا هویج و لوبیا دیده مگه من گفتم اونجا هویج و لوبیا میخوره
این کاسکویی که من میبینیم چشم دودی نیست!
یادمه مدتها پیش توی این انجمن و انجمن های دیگه مشکل اصلی کاسکو دار ها این بود که کاسکوشون به تخمه عادت کرده بود و خیلی از میوه ها و سبزیجات رو لب نمیزد
هرکسی نظر و تجربه ای داره
منم طبق تجربم میگم تخمه آفتابگردون نباید غذای اصلی کاسکو باشه
موفق باشید
دوستان عسل من(کاسکوم) خیلی میوه جات دوست داره و هرجی بهش میدم نه نمیگه و میخوره.
به جز استخوان رون مرغ.
چیکار کنم استخوان رون مرغ هم بخوره.
دوست عزیز کجای صحبتم نوشتم تخمه باید غذای اصلی کاسکو باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا موضوع سر سن طوطی نیست,حذف یک باره تخمه از غذایی طوطی اون هم طوطی وحشی که تازه خریداری شده و به غذاهای دیگه عادت نداره اشتباه مطلقه,حالا شما یک میلیون کاسکو داشتی یا نداشتی باز هم ربطی نداره.
وقتی موضوعی اشتباهه یعنی اشتباهه
حرف آقای وکیلی درسته اما تشخیص سن از روی رنگ پا به تنهای امکان پذیر نیست و یکی از ملاک هاست وبهتره ازش اطلاع داشت . در تمام پرندگان یک سری مشخصه هست که سن رو نشون میده مثلا در همون کاکادو ها هم رنگ پاهست و هم رنگ عنبیه چشم . توی پا های کاسکو هرچه سفید تر و زبر تر بشه خب سن بالاتره ولی خب توی عکس که نمیشه زبری پا رو دید .
در برخی کاسکوها پیش میاد از جوجگی دم های قرمزی دارند و انتهاش هیچ سیاهی وجود نداره یا حتی ممکنه در پا ها هم مثل این نمونه گاهی استثا پیش بیاد اما همه این عوامل مثل رنگ پر ها . پرنگ دم . رنگ پا ها . جنس پا . رنگ چشم . نوک پرنده کنار هم میتونه سن یه پرنده رو نشون بده و به تنهایی هیچکدومش نمیشه تایید کنه سن رو .
موفق باشید
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)