سلام دوستان.
میوه ی درخت کاج و جایی خوندم که بیارید و بجوشیونید و بدید به کاسکو که بازی کنه.
به نظرتون خوبه؟؟
سلام دوستان.
میوه ی درخت کاج و جایی خوندم که بیارید و بجوشیونید و بدید به کاسکو که بازی کنه.
به نظرتون خوبه؟؟
دوست عزیز مگه میشه کاسکو به پراش دست نزنه.سلام و درود خدمت شما دوست عزیز !
من همین الان از دامپزشکی اومدم و بعد از اون کاسکوم رو به مغازه دار نشون دادم دوباره !
هر دو گفتن که پر جوی نداره و داره پر های کوچیکیش رو میریزه و پر های اصلیش و در میاره در ضمن سنش هم زیر یک سال هست دکتر گفت به احتمال زیاد 8 ماهه هست !
که گفت اگه سن دقیقش و تاریخ تولدش رو میخوام باید آزمایش بگیره ازش ! که گفت نیازی نیست !
از اون موقعی هم که آوردمش خونه تا الان هیچ دستی به پر هاش نزده و بعضی موقع ها خودش و پف میکنه و تکون میده همین !! که این کار طبیعیه !!
از اون موقع خیلی راحت آب و غذا میخوره !! سیب هم براش میزارم خیلی سریع میاد میخوره و انقدر دوست داره که فکر کنم تا چند روزه دیگه بتونم از دستم بهش سیب بدم !
چون وقتی سیب توی دستمه میاد سمتم و منتظره که سیب رو براش بزارم !
شروع کرده به بازی کردن و سق زدن و سوت کشیدن که دکتر گفت این نشانه سلامتشه و خیلی هم باهوشه !
در کل ممنون از راهنمایی هاتون
واقعا لطف کردید !!
تو ذات هر طوطی هست که حداقل روزی 5 بار یا بیشتر پرآرایی کنند و این اصلاً جای نگرانی نیست که به پراش دست بزنه.
سلام
میوه درخت کاج خوبه،ایز این نظر که طوطی باهاش سرگرم میشه اما 2 تا مشکل خیلی جدی داره
اول این که کاج در هوای آزاد قرار داره و انواع پرندگان روی درختش میشینند و ممکنه انواع بیماری به این درخت منقل بشه و میوش بیماری باشه و با جوشیدن از بین نره
بعدشم هسته داخل یرگهای این میوه خیلی زود فاسد میشن و چون این هسته در تمام میوه وجود داره و در آوردن همشون راحت نبست،احتمال خورده شدنشون توسط طوطی زیاده و به طبع احتمال مسمویت طوطی خیلی زیادتر
پر میبینید ضررش بیشتر از فایدشه که ما پیشنهاد میکنیم استفاده نکنید
آقا من دارم میرم پسش بدم !!!!!!
دعا کنید بی هیج منتی پس بگیره !!
امید وارم تا اونجا برسم نمیره !!
چون همش تو چرته و هی کلش میافته پایین !
از حالا بهم فروشنده خوب معرفی کنید که برم بخرم ازش !! اگه بشه همین الان برم بخرم ازش !!
![]()
دوستان به جای میوه درخت کاج چی میتونم به کاسکوم بدم؟؟
دوستان اینکه میگن پاهای کاسکو سفیده یعنی چی؟
اگه منظورتون حرف منه که به دوستمون درباره سن گفتم : یکی از مشخصه های تشخیص سن رنگ پا هست . کاسکو ها هرچی سنشون تا 2 3 سال حدودا افزایش پیدا میکنه رنگ پا هاشون از تیرگی به سمت سفید میره .
مثل عکس زیر . (عکس دوم واضح نیست ولی رنگ پا هاشون مشخصه . از توی نت پیدا کردم . به رنگ پا ها توجه کنید ) :
اگه منظورتون سفیدک زدن پا هست که نوعی قارچ پوستی در پای پرنده هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.