سلام مبارکتون باشه ایشالله زود زود خوب بشه برامون از شیرین کاریاش بگین مرسی که اوردینش پیشه خودتون و بهش توجه میکنین![]()
سلام مبارکتون باشه ایشالله زود زود خوب بشه برامون از شیرین کاریاش بگین مرسی که اوردینش پیشه خودتون و بهش توجه میکنین![]()
سلام.اقا اسکندی عزیز و دوست داشتنی
اقا مبارک باشه
چند تا کلمه حرف میزنه؟
این دلیل پرکنی کاسکوها به صورت قطعی مشخص شده؟
فعلا برای جوجه کاسکو خیلی زوده.
به احتمال زیاد آقا خانم هستن ولی چون همه آقا صداش کردن آقاشده.
از وقتی اومده پیش ما هرروز داره یاد میگیره و نشمردیم کلماتش رو.ولی فکر میکنم الان بالای ۵۰ کلمه شده.
شیرین کاریاش هم زیاده.ولی لحظه ایه وجلو گوشی کاری نمیکنه.خوشحال که میشه جدیدا سرش رو میبره زیر بال چپش.اینم تو عید یاد گرفت که صبحا که پامیشد بالاسرم بود قفسش صداش میکردم بعد سرم رو میبردم زیر پتو
از محبت تک تکتون ممنون وسپاسگزارم.
ارسال شده از huawei g525-u00 با استفاده از تپاتالک 2
آقا خیلی خیلی مبارک باشه
مطمئنا دست شما باشه پرکنیش هم خیلی زود درمان میشه
سلام استاد اسکندری
اقای اسکندری هم به شما تبریک میگم برای ورود عضو جدید به مجموعه پرندها تون و هم به (اقا)که لطف خدا شامل حال ایشون شده و یکی از اعضای گروه پرندهاتون شده
بی شک با رسیدگی خوب و مناسب شما تبدیل به یک کاسکو عالی و مثال زدنی در میان دوستداران این پرنده زیبا میشود
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام استاد اسکندری
اقای اسکندری هم به شما تبریک میگم برای ورود عضو جدید به مجموعه پرندها تون و هم به (اقا)که لطف خدا شامل حال ایشون شده و یکی از اعضای گروه پرندهاتون شده
بی شک با رسیدگی خوب و مناسب شما تبدیل به یک کاسکو عالی و مثال زدنی در میان دوستداران این پرنده زیبا میشودسلام.شمادوتا عزیز چوبکاری میکنید.قابل این حرفها نیستم و این لطف شماست.
خیلی مبارکه آقای اسکندری.
قیمتشم میگفتید که خوب بود؟
فقط چیکار کردید که میذاره نازش کنید.
عسل من الان تقریبا 3 هفتس خونه ی مایه فقط میذاره به نوکش دست بزنیم و از دست راحت غذا میگیره و رو دست میاد ولی نمیذاره به سرش دست بزنم.
به هرحال مبارکتون باشه و امیدوارم روزای خوبی باهاش داشته باشین
سلام.ممنون از لطفتون.قیمتش مناسب بودهخیلی مبارکه آقای اسکندری.
قیمتشم میگفتید که خوب بود؟
فقط چیکار کردید که میذاره نازش کنید.
عسل من الان تقریبا 3 هفتس خونه ی مایه فقط میذاره به نوکش دست بزنیم و از دست راحت غذا میگیره و رو دست میاد ولی نمیذاره به سرش دست بزنم.
به هرحال مبارکتون باشه و امیدوارم روزای خوبی باهاش داشته باشین
به من گفته بودن ازقبل به دلیل کمبود توجه پرکن شده و از لای میله های قفس سرش رو برای نوازش میاره جلو.منم تو سه چهارروز باهاش بازی کردم و بهش رسیدم و حسابی از لای میله ها بهش دستزدم تا وابسته شد و مطمعن شدم گازم نمیگیره بعد کم کم بهش دستزدم و آخرم دیگه نازش کردم و آوردم رو دستم.
واییییییییییییییییییییییی ییییییی خیلیییییییییییییییییییییی خوشگلا کلا عرض کردم ولی مواظب باشینا باز پر کن نشههههههههه ها گناه داره
عروس هاتونو بیشتر دوست دارم ولی اون جفتی که من بیشتر دوست داشتم تو عکسها نیست ماده گل باقالی بود فکر کنم نر خاکستری بود خیلی جثه شون بزرگ بود من اونو خیلی دوست داشتم قدیما بودش نمیدونم الان فروختین یا نه ولی اون جفت و من خیلی دوست داشتم
نتیجه ی اخلاقی خیلی خوشگلا و خیلی دوست داشتنی و مبارکتون باشه
سلام.شما نسبت به همشون لطف دارید و چشماتون قشنگ میبیندشون.جفتای عروسا هم جابجامیشن هی ولی فکرکنم جفت مرواریدی خاکستری هنوز هستن اگه همونی باشه که فکرمیکنم.واییییییییییییییییییییییی ییییییی خیلیییییییییییییییییییییی خوشگلا کلا عرض کردم ولی مواظب باشینا باز پر کن نشههههههههه ها گناه داره
عروس هاتونو بیشتر دوست دارم ولی اون جفتی که من بیشتر دوست داشتم تو عکسها نیست ماده گل باقالی بود فکر کنم نر خاکستری بود خیلی جثه شون بزرگ بود من اونو خیلی دوست داشتم قدیما بودش نمیدونم الان فروختین یا نه ولی اون جفت و من خیلی دوست داشتم
نتیجه ی اخلاقی خیلی خوشگلا و خیلی دوست داشتنی و مبارکتون باشه
به زودی از عروس ها هم عکس میگذارم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.